WordPress Website opzetten voor beginners

Ben je nieuw op het gebied van websites bouwen? Duizelt alle informatie die je op deze en andere websites kunt vinden? Een duidelijk stappenplan in het opzetten van een website is dan wel gemakkelijk en handig.

Je kunt twee kanten op. Ga je jezelf toespitsen op het leren van de techniek, of wil je juist een website om datgene waar je goed in bent voor het voetlicht zetten.

HTML en CSS leren?

De eerste optie is goed als je precies wilt weten hoe alles werkt. Je leert eerst HTML en CSS en gaat daarna steeds een stapje verder. Heel handig en het kan je hopen geld besparen. Je bent namelijk de eerste niet die iemand anders moet inhuren om iets aangepast te krijgen in een door een webdesigner gemaakte website.

WordPress?

De andere mogelijkheid is WordPress. Door met WordPress te gaan werken sla je de technische stappen voor een groot deel over. Niet dat je daar niets aan hebt, maar je kunt eerst je website neerzetten en je dan, op je gemak gaan verdiepen in de techniek. Maar je website staat.

Een eenvoudig stappenplan WordPress

1. Selecteer een domeinnaam
2. Leg de domeinnaam vast
3. Installeer WordPress in 5 minuten
4. Selecteer een WordPress layout
5. Pas je WordPress layout aan, naar je wensen

5 stappen

Deze 5 stappen zijn nodig bij een simpele persoonlijke website tot een uitgebreide zakelijke website. Net wat jij nodig hebt.

Alle stappen zien er eenvoudig uit en ze zijn het in feite ook. Je moet net weten hoe je dit moet doen.

Hoe bepaal je een goede domeinnaam en hoe gaat dat met vastleggen?

Hoe zit dat precies met die fameuze 5 minuten installatie?

Waar vind je de beste layout voor je WordPress website?

Hoe pas je de layout en de website achter de schermen nu eigenlijk aan?

wordpress trainingVeel vragen die ik beantwoord in mijn WordPress training. Gemaakt voor beginners, goed te volgen voor iedereen die een volgende stap wil maken. Bijvoorbeeld van een blogspot website naar een eigen website.

Video training

Voor elke stap zijn er video’s gemaakt. Alles komt duidelijk zichtbaar in beeld. Mocht je ergens vastlopen dan stuur je een mail en dan proberen we samen de oplossing te vinden.

En het mooiste van alles is dat je een domeinnaam en de webruimte al niet meer hoeft te regelen. Dat heb ik alvast voor je gedaan. Heb je daar geen omkijken meer naar.

Deze training kost slechts 97 euro. Je hebt dan levenslang toegang tot de cursus. Daarnaast heb je een jaar lang de domeinnaam en de hosting tot je beschikking.

Naar de WordPress training »

Ik geloof je heus wel!

Je zit echt niet te wachten op weer een saaie nieuwsbrief...
Met allerlei oninteressante informatie.
Maar echt, als je mijn mails probeert, dan beloof ik je te helpen met de zoektocht naar jouw perfecte niche! Zodat jij een website kunt maken rond jouw favoriete onderwerp of idee!
En je krijgt meteen toegang tot mijn gratis downloads. Proberen? Meld je hieronder aan!

2 reacties

  1. Anja v. St. schreef:

    Komt dit ook keer in een ander weekend? Dit weekend kwam me niet uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *