Vertellis…. vertelt

Het doel van Vertellis is om wereldwijd de saamhorigheid te verbeteren door – juist in onze haastige samenleving – goede gesprekken en offline tijd met elkaar te stimuleren.

Liz en Bart hadden allebei een goede baan, maar wilden meer. Ze hebben hun baan opgezegd en zijn gaan reizen, tot ongeloof van hun familie. Door dit onbegrip zijn ze op zoek gegaan naar meer diepgang met hun familie.

Met handgeschreven kaartjes zijn ze het gesprek aangegaan en dat beviel heel goed. Mooie, intieme gesprekken kwamen op gang en banden werden versterkt. Toen Lars dit hoorde werd hij zo enthousiast dat ze samen dit spel op de markt hebben gebracht.

Wanneer je tegelijkertijd jaagt op twee konijnen, zul je er geen één vangen. #Chapters

Ze dachten, wat als we 50 van deze spellen zouden kunnen verkopen. Dat zou heel gaaf zijn. Binnen no-time was dat doel behaald en begonnen ze een crowdfunding actie waarin ze meer dan 500 fans in één maand hadden.

Vanaf toen is alles heel snel gegaan en zijn ze ook in andere landen gaan verkopen. Ze hebben naast de kaartspellen toen ook de zelfreflectie boekjes Chapters en KIDS, de Life Planner en de viltjes uitgebracht.

vertellis kaartspel

vertellis kaartspel

Anna is een van de mensen achter de schermen. Ze vertelt het verhaal van Vertellis…

Waarom is offline contact zo belangrijk en hoe komt het dat we hier zo weinig voor kiezen?

In dit digitale tijdperk ontkom je bijna niet aan schermen. Je gebruikt een computer voor je werk, communiceert via een app en raakt verslaafd aan de likes.

Alles gaat heel erg snel en er blijft bijna geen tijd meer over voor een menselijk gesprek, face to face.

Je merkt dat er wel behoefte is naar diepgaandere gesprekken en zelfreflectie. Het is niet voor niets dat de Oosterse wijsheden met beide handen worden aangegrepen door heel veel mensen.

Het geheim van geluk is vrijheid. Het geheim van vrijheid is moed. #Chapters

In steden zie je op een mooie zomerochtend parken vol yoga en bedrijven richten stilteruimtes in waar gemediteerd kan worden.

Wat is vertellis chapters en wat is de kracht van deze ‘personal coach’?

Vertellis Chapters is een mindfulnessdagboek waarin je door het beantwoorden van simpele vragen reflecteert op de dag. Deze personal coach begeleidt je in 13 weken door verschillende hoofdstukken uit je leven, zoals Overtuiging & Zelfbeeld en Beslissingen & Energie. Of probeer Reiki Rotterdam.

Het is gemakkelijk mee te nemen en je kunt een rustmoment in je dag creëren door even Chapters erbij te pakken en te schrijven. Op papier, lekker ouderwets 😉.

Jullie hebben al veel producten, vast ook weer nieuwe plannen. Wat zijn deze nieuwe plannen?

Zeker! We hebben oneindig veel plannen en halen veel inspiratie uit onze omgeving en onze fans.

Op dit moment zijn we bezig met een persoonlijkheidstest waaruit je precies kunt opmaken waar je krachten en valkuilen liggen. Je weet op die manier veel beter hoe je je talenten kunt inzetten en kunt deze vervolgens ook goed communiceren naar je omgeving.

Echt een hele coole test, al zeggen we het zelf.

Met deze test gaan we ook binnen bedrijven verschil maken. We geloven dat innovatie niet begint met geld maar begint bij de werknemers zelf.

Hoe kan een werknemer zijn of haar talenten het beste inzetten en hoe kunnen ze elkaar binnen een team aanvullen en versterken? We zijn naast een programma voor bedrijven ook bezig met de ontwikkeling van een programma voor basisscholen.

Waar willen jullie over een jaar staan met vertellis? Wat is jullie ambitie?

Over een jaar zijn we internationaal nog groter geworden en hebben we 2 miljoen mensen geïnspireerd met onze offline missie. De teller staat nu al op meer dan 1 miljoen! Onze trainingsprogramma’s en persoonlijkheidstesten lopen dan lekker en onze fanbase is verdubbeld.

We plannen graag, maar niet te ver vooruit. First things first.

De Vertellis viltjes

De Vertellis viltjes

Praktisch

Vertellis zoekt naar manieren om meer tijd met jezelf en anderen te hebben, offline. Inmiddels meerdere producten die hierop inhaken zoals een kaartspel, een lifeplanner en Vertellis chapters. Allemaal te koop in de Vertellis shop.

website vertellis

Ik geloof je heus wel!

Je zit echt niet te wachten op weer een saaie nieuwsbrief...
Met allerlei oninteressante informatie.
Maar echt, als je mijn mails probeert, dan beloof ik je te helpen met de zoektocht naar jouw perfecte niche! Zodat jij een website kunt maken rond jouw favoriete onderwerp of idee!
En je krijgt meteen toegang tot mijn gratis downloads. Proberen? Meld je hieronder aan!