Vakantie: Testen doet weten

Testen is weten hoe je het doetDeze tijd van het jaar, als de bezoekersaantallen wat lager liggen dan normaal gebruik ik om wat zaken uit te testen. Het zal wel opgevallen zijn dat de layout wat wordt aangepast en weer is veranderd. Dit heeft alles te maken met uitproberen. En uitproberen lukt nu eenmaal het beste als je het gewoon online doet.

Zo wilde ik weten waar er meer bezoekers klikken op advertenties, wanneer ze doorklikken en wanneer ze sneller afhaken. Om dit te weten te komen moet je dus uitproberen.

Testen doet weten. Door te testen kom je er achter of iets werkt. Een bepaalde kleurencombinatie, bepaalde afbeeldingen, posities van advertenties enzovoort. Je kunt wel denken dat je het allemaal weet, maar als je niet aanpast en test dan weet je het nooit zeker.

De vakantieperiode is een tijd dat de minste mensen er last van hebben, maar toch krijg je wel een aardig beeld. Zeker als je bepaalde dagen in die periode met elkaar vergelijkt.

Maar goed ik zal niet teveel blijven rommelen en testen. Je komt tenslotte voor de artikelen. Die hoop ik de komende periode ook weer te schrijven en te plaatsen (er liggen ook wat gast artikelen te wachten). Ik wens je in ieder geval een goede vakantie toe.

Voor website eigenaren is mooi weer niet altijd meegenomen (minder bezoekers), maar toch hoop ik dat we nog wat dagen met mooi weer krijgen!

Ik geloof je heus wel!

Je zit echt niet te wachten op weer een saaie nieuwsbrief...
Met allerlei oninteressante informatie.
Maar echt, als je mijn mails probeert, dan beloof ik je te helpen met de zoektocht naar jouw perfecte niche! Zodat jij een website kunt maken rond jouw favoriete onderwerp of idee!
En je krijgt meteen toegang tot mijn gratis downloads. Proberen? Meld je hieronder aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *