The Bakery, een bijzonder denim concept in een oude bakkerij. Toepasselijk, deze store ligt in de Bakkerstraat in Reusel. Herinner jij je nog hoe je als klein kind voor de toonbank van de bakker stond, niet wetende wat erachter gebeurde?

Geen standaardwinkel

Bij The Bakery ben je welkom in de werkplaats om de geheimen van de bakker te ontdekken. Het is geen standaard winkel, er is er slechts één van in Nederland. Het is een uniek ontmoetingspunt voor jeans freaks. En mannen, jullie weten allemaal wel hoe belangrijk een goed paar jeans is.

The Bakery Shop in Reusel

The Bakery Shop in Reusel

De juiste jeans

Alles begint bij het vinden van de juiste jeans. In The Bakery vind je dan ook veel jeansmerken, denk aan Nudie Jeans, Diesel en Drykorn. De creatieve store ademt authenticiteit uit, vakmanschap en arbeid gaan hier samen. De oude bakkerij heeft een nieuwe functie, maar is in ere herstelt.

Reusel

Op woensdag 4 maart opende The Bakery officieel haar deuren aan de Bakkerstraat in Reusel. The Bakery biedt ‘denim freaks’ de unieke combinatie van een exclusieve denim store en een echte, ambachtelijke bakkerswinkel.

De Winkel, het pand van The Bakery

The Bakery belooft ‘denim craftmanship’ in huis te hebben: de ultieme liefde voor en kennis van denim fashion.

Totaalconcept

De winkel maakt deel uit van de nieuwe Fashion Square ‘De Brinck’ in Reusel. Een totaalconcept van mode, food en lifestyle.

The Bakery is dagelijks geopend. Met drie koopavonden én elke zondag koopzondag heeft The Bakery bovendien extra ruime openingstijden. Parkeren is geen probleem, want aan het gezellige winkelplein is altijd volop gratis parkeergelegenheid.

Logo van the Bakery

Logo van the Bakery

Online kun je natuurlijk ook alvast een kijkje nemen in The Bakery. Laat je dus verrassen!

thebakerystore.nl

Wil of heb jij ook een website?

  • Krijg elke dinsdag tips en ideeën voor je website
  • Ontvang het ‘Het Complete Blog Ideeën boek‘ helemaal voor niks
  • Iedere week een update van nieuwe artikelen op mijn website

Meld je ook aan!