Vorige week kreeg ik op mijn kop van mijn vrouw. Ze zag dat ik weer eens rondliep met mijn telefoon en dat deze bijna op de grond viel. Dat een telefoon een hoesje nodig heeft, had ik een jaar geleden al eens ontdekt toen mijn vorige telefoon plat op het asfalt viel en daarmee het ruitje in duizenden stukjes liet springen.

Maar ja, eigenwijs zijn is een kunst natuurlijk. Dus toen ook mijn dochter een telefoon had gekregen voor haar verjaardag en ook op mij begon te mopperen dat een hoesje nu echt nodig was (en ik ook het goede voorbeeld moet geven), besloot ik mijn weerstand opzij te schuiven en eens aan de slag te gaan met het zoeken naar een mooi telefoonhoesje.

Vanzelfsprekend is ook dat weer geen simpele opdracht, maar ik besloot toch weer eens een kijkje te nemen op smartphonehoesjes.nl waar mijn vrouw en dochter hun hoesje ook vandaan hebben.

Ten eerste is daar het voordeel dat het aanbod enorm is. Voor vrijwel elke telefoon is er wel een goed aanbod voor een redelijke prijs. Denk aan de nieuwe iPhone 6 plus covers of de Nokia Lumia 735 covers.

Bruin glimmende krokodil booktype

Daarnaast is de levering snel te noemen. Ik bestelde ‘s middags rond vijf uur en het hoesje was de volgende dag keurig op de deurmat te vinden.

Mijn ‘bruin glimmende krokodil booktype’ hoes is voor mij eigenlijk een must-have geworden. Op de een of andere manier heeft het mijn telefoon geüpgraded. Ik heb in een keer weer een nieuwe telefoon! Heb gelijk even een nieuwe afbeelding als achtergrond ingesteld en ik kan er weer tegen.

Het hoesje zorgt ervoor dat mijn telefoon beschermd wordt tegen vallen, stoten en andere ongein. Ik kan wel gewoon netjes foto’s blijven maken voor instagram en mijn blog artikelen.

Inmiddels hebben wij thuis dus drie telefoons met een fraai hoesje. De een nog mooier dan de andere.

In deze webshop zijn er veel meer accessoires te vinden, bijvoorbeeld de iPhone 6 accessoires.

Natuurlijk is het wel zo leuk dat mijn lezers ook mee kunnen profiteren van deze handige webshop en samen met smartphonehoesjes.nl mag ik ook nog eens twee lezers een shoptegoed van 15 euro geven zodat je meteen kunt ervaren of deze shop biedt wat je verwacht…

Wat je daar voor moet doen? Simpel, plaats hieronder een reactie en zorg dat je de Facebookpagina van smartphonehoesjes.nl liked! Je hebt tot en met vrijdag 21 november 2014 de tijd. Wellicht heb jij een voortijdig sintcadeautje te pakken… Deze actie is inmiddels verlopen.

Het product, genoemd in dit artikel heb ik gratis gekregen, mijn review is oprecht en eerlijk geschreven!

Wil of heb jij ook een website?

  • Krijg elke dinsdag tips en ideeën voor je website
  • Ontvang het ‘Het Complete Blog Ideeën boek‘ helemaal voor niks
  • Iedere week een update van nieuwe artikelen op mijn website

Meld je ook aan!