Vanaf vandaag is de webshop van html-site in de lucht! In de webwinkel staan nu twee producten. Het SEO handboek en een eboek over het schrijven van je eigen eboek. De verschillende producten zijn eenvoudig aan te schaffen. Omdat het digitale producten zijn, kunnen ze na ontvangst van betaling meteen worden gedownload. Betalen kan eenvoudig met Ideal.
In de loop der tijd zullen er meer producten bijkomen.

Het SEO handboek

SEO handboek, meer bezoekers op je website!Niets doen aan SEO? Dan kun je het wel vergeten! Sommige mensen verwachten het alleen maar van hun website, maar daarmee red je het niet!
Dit is je oplossing
Het SEO handboek helpt je om inzicht te krijgen in zoekmachines en hoe je je eigen website kunt optimaliseren zodat deze gevonden wordt. Dit praktische handboek is gemaakt aan de hand van de SEO rapporten die ik heb gemaakt en waarbij ik veel praktische zaken ben tegengekomen die op een eenvoudige manier te verbeteren zijn.

Wat komt er aan de orde in het SEO handboek?
– Hoe werkt een zoekmachine nu eigenlijk?
– Wat is SEO nu precies?
– Hoe bouw je een webpagina op?
– Hoe zoek je de juiste steekwoorden?
– Hoe krijg je de juiste links?

Daarnaast bevat het SEO handboek praktische werkbladen waarmee je gelijk aan de slag kunt om je website voor jezelf in beeld te brengen.

Bestel het SEO handboek nu!

Je eigen eboek schrijven

Leer je eigen eboek schrijvenEr komen steeds meer mensen die zich realiseren dat het gratis weggeven van content niet altijd de beste manier is om geld te verdienen. Door een eboek te schrijven kun je de problemen van je bezoekers oplossen. Daarvoor hoef je geen boek van 300 pagina’s te schrijven.

Als jij een probleem oplost in een eboek voor je bezoeker dan is hij bereid daarvoor te betalen. Dit kan zelfs met 10, 20 of 50 pagina’s. Dat is juist het mooie van een eboek.

In het eboek ‘Hoe schrijf je een eboek?’ lees je hoe je het op een praktische manier aanpakt om een eboek te maken. Het gaat over brainstormen, over schrijven, maar ook over het maken van een cover en hoe je een eboek verkoopt. Kortom een compleet naslagwerk om met jouw eerste eboek aan de slag te gaan.

Bestel het eboek ‘Hoe schrijf je een eboek?’

Wil of heb jij ook een website?

  • Krijg elke dinsdag tips en ideeën voor je website
  • Ontvang het ‘Het Complete Blog Ideeën boek‘ helemaal voor niks
  • Iedere week een update van nieuwe artikelen op mijn website

Meld je ook aan!