Rianne Toussaint: DreamchasersLab, een waanzinnige, inspirerende tribe van dromenjagers

Rianne is Dreamchaser en helpt jou ook zoeken naar je dromen

Ik denk dat we fantastische dromers zijn.

Zo die staat, aan het woord, Rianne Toussaint, deels wonend op Ibiza, deels in Nederland heeft ze haar eigen droom verwezenlijkt. Het Dreamchaserslab.

“Hoe vaak gebeurt het niet dat mensen je vertellen waar ze van dromen, wat ze nog heel graag zouden willen doen, wat ze nog heel graag zouden willen bereiken.
Dat is logisch want het is ook zo’n dankbaar onderwerp.

Ga er eens voor zitten en vraag een vriend of vriendin maar eens waar hij of zij van droomt.

Vaak krijg je dan de mooiste, meest waardevolle gesprekken waarin iemand iets van zijn ziel laat zien. Er gebeurt dan ook van alles: je gaat het voor je zien, fantaseert over hoe het zou zijn en samen surf je dan op die gelukzalige golven van ‘wat als’.

Er ontstaat direct verbinding, want iedereen droomt.

Maar, en ja er komt een ‘maar’ achteraan, hoewel we dus reusachtig goede dromers zijn, blijft het daar vaak bij. En dat is prima tenzij je écht met die droom aan de bak wil.
Als je je dromen waar wil maken dan zul je ook een reusachtig goede ‘doener’ moeten zijn of worden.

En daar zit de hick up.

Want daar komen onze ‘devil voices’ om de hoek kijken die ons vertellen waarom we juist niet met die droom aan de gang moeten. Die saboteurs zijn er een kei in om alle negatieve ‘wat als’ op te sommen.

Dat zijn de grote pretbedervers als het gaat om vol enthousiasme en energie aan de slag gaan met de eerste stappen richting jouw droom.

Ik maakte mijn droom waar, ik bouwde 2 succesvolle bedrijven op en woon en heb business in zowel Nederland als op Ibiza. Best of both worlds.

En dat is waarom ik DreamchasersLab.com begonnen ben. Omdat ik alles wil delen wat ik tot nu toe geleerd heb, van hilarische fouten, prachtige successen, magische ontmoetingen en waardevolle inzichten.

Dreamchaser; Een boek, een Training en een Podcast

Mijn boek ‘Dream Chaser’, Handboek voor dromenjagers, bomvol bloedeerlijke verhalen en prachtige foto’s over mijn ondernemersreis. Bovendien vind je daarin ook het dromenjagers stappenplan met praktische opdrachten zodat ook jij direct aan de slag kunt.

De online DreamchasersLab academy met daarin o.a. de Fly Training, de Real Deal voor iedereen die nu eens écht aan de bak wil met zijn zakelijke dromen. Doen waar je gelukkig van wordt en daar badass resultaten mee behalen. ‘Zakelijk Succes Vanuit Je Hart’.

De DreamchasersLab Podcast, met daarin uren en uren aan inspiratie, tips en food for thought op het gebied van ondernemen, persoonlijke ontwikkeling, zakelijke groei, wet van aantrekking en meer.”

Je bent rebels als het op middelmatigheid aankomt, hoezo?

“Als kind al was ik er allergisch voor om de meute te volgen, te doen wat iedereen doet.

Ik had het gevoel dat we er juist zijn om onze unieke talenten, kwaliteiten en eigenschappen te ontdekken en aan de wereld te laten zien. In plaats van op te gaan in een grijze groep die allemaal hetzelfde doen. Zo voelde het tenminste voor mij.

Rianne Toussaint woont in Nederland en op Ibiza

Rianne Toussaint woont in Nederland en op Ibiza

Ik wil het leven vieren en de intensiteit ervan benutten door te groeien en mezelf te ontwikkelen.

Mezelf uitdagen, mijn comfortzone uit en op avontuur gaan. Te ontdekken waar ik allemaal toe in staat ben. Durven te vallen en weer opstaan en ook gelukzalige successen behalen.

Dat gaat niet als ik me aansluit bij middelmatigheid. En daar zit absoluut geen oordeel in, juist niet! Want ik ben zo’n supporter van leven en laten leven, zo min mogelijk te oordelen over anderen en mezelf. Iedereen is vrij om zijn eigen keuzes te maken.

Maar voor de échte dreamchasers ben ik DreamchasersLab begonnen en jeetjemina wat is dat een waanzinnige, inspirerende tribe van mede-dromenjagers.

Het gezegde is: je bent het gemiddelde van de 5 mensen met wie je je omringt. Nou geloof me, als je je dromen waar wil maken is het van enorm belang je te omringen met supporters.”

Het boek Dream Chaser, wat mag ik verwachten als ik het koop?

“Degenen die echt met hun zakelijke droom aan de slag willen hebben tijdens het lezen van de tekst hierboven mijn boek al gegoogeld en weten dat het hen zal helpen de eerste stappen te zetten richting het waarmaken van hun droom.

Die hoeven niet de veiligheid of een uitgebreide uitleg over ‘wat te verwachten’. Het mooie is namelijk dat er voor iedereen een andere boodschap en waarde in zal zitten. Afhankelijk van hoe toegewijd je bent ten aanzien van je eigen droom.

Maar ik beloof alvast dat je het met een grote glimlach zult lezen, het je veel stof tot nadenken over jezelf en je saboteurs zult geven en het een liefdevolle ‘kick in the butt’ is waarmee je vol inspiratie aan de slag zult gaan.”

Boek Dreamchaser van Rianne Toussaint

Boek Dreamchaser van Rianne Toussaint

Welke stap zou je beginnende creatieve ondernemers aanraden om als eerste te zetten?

“Kleine stapjes en begin vandaag. Reserveer vandaag 20 minuten, wat kun je in die tijd doen om een eerste stap te zetten richting je droom.

Om een voorbeeld te geven:
– Heb je je droom nog niet helder? Ga dan eens aan het eind van de dag opschrijven van welke activiteit je die dag het gelukkigst werd en doe dat eens gedurende een maand. Dat is alvast een hele mooie raadgever als het gaat om wat jou gelukkig maakt.

En een andere dikke tip: download mijn gratis E-Book: ‘Word je eigen Sherlock’.

– Weet je al wel glashelder wat jouw zakelijk droom is? Ga dan vanaf vandaag iedere dag iets doen dat jou dichter bij je droom brengt. Daag jezelf daar wel in uit want vanuit je comfortzone groeien dromen niet uit tot werkelijkheid.

Ga mensen benaderen die voor jou een voorbeeld zijn, ga naar plekken waar mensen komen die al zijn waar jij heen wil, word lid van een netwerk, volg die training, INVESTEER!

Investeer in jezelf in je ontwikkeling en groei!

En een andere dikke tip: Download mijn gratis E-Book: Daily Check In. Zo start jij jouw dag vanuit focus wat je gaat helpen om de magische krachten in jezelf te ontdekken en toe te passen.”

Heb jij nog nieuwe dromen?

“Altijd! Dit is dan ook een waarschuwing: Dromenjagen is verslavend. Na het behalen van de ene droom staat de volgende alweer te wachten.

Mijn droom is om voor steeds grotere events en bedrijven te spreken en mensen, die ervoor openstaan en daar behoefte aan hebben, liefdevol wakker te kussen zodat ook zij hun droomleven en droombusiness weten te creëren.

Ik wil samenwerken met mooie a-merken op het gebied van geur, reizen en beleving om samen nog groter te groeien en elkaar te versterken, impact te maken en zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Hoe meer dreamchasers hoe leuker het hier wordt, want dreamchasers kennen geen kinnesinne die weten dat er altijd voor iedereen genoeg is. Die supporten elkaar, helpen elkaar, gunnen elkaar alle succes en verspreiden positiviteit en groei.

Hiermee klink ik misschien als een hippie (ik woon niet voor niks deels op Ibiza) maar vergis je niet, dan wel een ‘Commerciële Hippie’: Ik geloof in vrijheid, in delen, in elkaar supporten, in niet overal direct een mening over hebben en openstaan voor alles en iedereen: de wereld een beetje leuker maken.

Maar ik verzet me niet tegen materialisme. Sterker nog: ik hou van mooie duurzame spullen en een comfortabel leven, van genoeg geld verdienen om op reis te gaan. Rebelsheid tegen middelmatigheid maakt voor mij de cirkel rond. Een hippie verzet zich immers ook tegen ‘hoe het hoort’. Dus ik durf met trots te zeggen: Ik ben een commerciële hippie!

Ben jij klaar voor een Dreamchasers Journey?
Dikke vette welkom, Rianne”

Ik geloof je heus wel!

Je zit echt niet te wachten op weer een saaie nieuwsbrief...
Met allerlei oninteressante informatie.
Maar echt, als je mijn mails probeert, dan beloof ik je te helpen met de zoektocht naar jouw perfecte niche! Zodat jij een website kunt maken rond jouw favoriete onderwerp of idee!
En je krijgt meteen toegang tot mijn gratis downloads. Proberen? Meld je hieronder aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *