About.me pagina – laat jezelf zien!

Iedere website heeft wel een about pagina, maar je hebt ook de mogelijkheid om jezelf echt in een goed daglicht te stellen met een pagina op about.me.

About.me:

We believe that you should own your own identity. That your identity should be both projected and protected. It should encompass the different facets of your life. It should be portable and universally accessible. And most importantly, it should be easy to create and manage.

Het is een geweldige vorm van social media. Je plaatst alle informatie over jezelf op een pagina en deze pagina is zichtbaar voor iedereen. Mensen kunnen jouw profiel ook weer bekijken en deze toevoegen aan hun favoriete lijst.

Fraaie fotografie

Het leuke van de website is dat er veel fantastisch mooie afbeeldingen worden gebruikt voor de persoonlijke pagina’s. Mensen hebben echt hun best gedaan om zichzelf zo goed mogelijk op de foto te zetten waardoor je van de ene verbazing in de andere valt.

complimentJe hebt de mogelijkheid om anderen niet alleen te liken, maar je geeft ze echt een compliment. Zie je een mooie afbeelding dan klik je op ‘Send a compliment’ en kies je voor ‘Great Photo’. Ben je meer onder de indruk van de teksten op de pagina dan kies je als compliment ‘Well written’.

Het is echt verslavend om rond te kijken naar de echt mooie afbeeldingen die sommigen op de site hebben staan.

Een eigen account

Je kunt allerlei social media koppelen aan je eigen account (hopen dat je naam niet al vergeven is, dus wees er snel bij, of zorg voor een creatieve oplossing). Denk aan de voor de hand liggende voorbeelden als Facebook, twitter, en Linkedin. Maar ook een WordPress.com blog en je YouTube account kun je koppelen.

Daarnaast kun je je woonplaats, opleiding en werk koppelen. Daar kunnen anderen je dan weer op zoeken.

Ook een belangrijke zijn de tags die je aan jouw persoon kunt koppelen. Hierdoor kun je een uniek profiel van jezelf publiceren en daar gaat het natuurlijk wel om.

Een feed van je gewone blog is ook makkelijk te integreren op je eigen about.me pagina.

Gratis aanmaken

Het aanmaken van een pagina is eenvoudig en gratis. Er zijn wel betaalde opties, maar ik vind het juist helemaal niet erg dat ik niet mijn eigen domeinnaam hieraan heb gekoppeld. Ik vind het mooi zoals het nu is.

aboutme-logo

Na het aanmaken moet je even de tijd nemen om je profiel op te zetten. En heel belangrijk, neem een super foto voor je achtergrond. Een afbeelding die jou weergeeft. Want daar draait het om.

Als je dat compleet hebt is het leuk om naar andere pagina’s te gaan kijken. Maak een paar lijsten aan en plaats anderen daar op, geef vooral complimenten en in ‘no-time’ heb je boeiende contacten en interessante mensen ontmoet.

Mijn about.me pagina kun je vinden op http://about.me/simmering
Zie ik je daar?

MeneerSimmering op about.me

About.me pagina van MeneerSimmering

Ik geloof je heus wel!

Je zit echt niet te wachten op weer een saaie nieuwsbrief...
Met allerlei oninteressante informatie.
Maar echt, als je mijn mails probeert, dan beloof ik je te helpen met de zoektocht naar jouw perfecte niche! Zodat jij een website kunt maken rond jouw favoriete onderwerp of idee!
En je krijgt meteen toegang tot mijn gratis downloads. Proberen? Meld je hieronder aan!

3 reacties

  1. Leuk om je blog te lezen! Zojuist een about.me pagina opgezet voor mijn BureauTekst (tekstbureau Amsterdam). Druk aan het uitvogelen wat de belangrijkste voordelen van about.me zijn.

  1. 30 september 2016

    […] 22. Maak een account aan op about.me. […]

  2. 30 september 2016

    […] 22. Maak een account aan op about.me. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *