Onderwerpen

Creatief en bloggen

Blog - share your lifeJij bent creatief en ondernemend en dat wil je aan de buitenwereld laten zien. Tegenwoordig kun je niet meer zonder een website. Om te laten zien wat je in huis hebt zou je moeten gaan bloggen.

Dat klinkt wel heel verplichtend, dat moeten, dus ik zal in dit artikel je vertellen waarom je zou moeten bloggen en waarom je dat niet moet doen bij een gratis service zoals blogger of blogspot.
Lees verder »Creatief en bloggen

Hoe kom je aan een website? Kopen!

Een van de lastige dingen als je een website wilt beginnen, of iets met een website wilt gaan doen is het krijgen van ideeen. Je kunt op allerlei manieren een idee bedenken, bijvoorbeeld door met iemand in je nabije omgeving te gaan brainstormen, door artikelen te lezen, bijvoorbeeld met 100 suggesties voor een website.

Ook kun je een mindmap maken waarmee je je gedachten probeert te ordenen. Daarnaast zijn er nog tal van andere manieren. In dit artikel wil ik stilstaan bij een manier, namelijk om een website te kopen.
Lees verder »Hoe kom je aan een website? Kopen!

Kiezen van webhosting

Of je nu een persoonlijke website of een zakelijke website maakt, het is belangrijk om voor je hosting een goede keuze te maken. Je wilt uiteindelijk dat je website door zoveel mogelijk mensen wordt gezien. Neem daarom even de tijd om op zoek te gaan naar een webhosting partij die je jouw website activiteiten toevertrouwd. Enkele belangrijke punten voor het kiezen:

Er zijn namelijk zoveel partijen die webhosting aanbieden en elke partij heeft weer unieke voordelen en zwaktes.
Lees verder »Kiezen van webhosting