Ondernemen

Charlotte’s Law – passie voor recht en mensen

De rechtspraak lijkt droog en saai. Het liefst zou je er niets mee te maken willen hebben, maar in feite heeft iedereen er elke dag mee te maken. Zeker als je een webwinkel hebt.

Charlotte Meindersma is jurist. Maar niet zomaar een jurist. Ze is in staat om recht interessant en toegankelijk te maken. Daarnaast is Charlotte fotograaf. Haar passies: het informatierecht en de mensenfotografie.

“Ik probeer wet- en regelgeving begrijpelijk en toegankelijk te maken door er over te bloggen”; vertelt Charlotte als ik haar vraag naar hoe ze recht toch interessant kan maken.

Charlotteslaw.nl

Beter te begrijpen

“Ik filter de belangrijke punten eruit en laat de details liggen. Ik ga uit van de meest voorkomende situaties. Ik leg dus ook uit voor welke situatie mijn uitleg bedoeld is.”
Lees verder »Charlotte’s Law – passie voor recht en mensen

5 tips voor een betere landingspagina

Dit artikel is geschreven door Jasper Denkers van de Cursus Website Maken

Een landing page is een pagina op je website waarop je (nieuwe) bezoekers ontvangt. Deze pagina zet de bezoekers vervolgens aan om tot een actie over te gaan.

Zo’n actie kan bijvoorbeeld het kopen van een product zijn of het aanmelden voor je nieuwsbrief.

Je kan je voorstellen dat een landing page cruciaal is voor het laten slagen van een reclamecampagne of bijvoorbeeld het verkopen van een product.

Je kunt honderden euro’s uitgeven aan AdWords, maar wanneer nieuwe bezoekers op je website niet worden aangespoord om tot een actie over te gaan, is het nutteloos. Daarnaast gooi je onnodig een hoop geld weg.

In dit artikel gaan we verder in op landing pages. Hieronder vind je 5 tips en onderdelen die je kunt toepassen op je eigen landing pages om meer uit je bezoekers te halen.
Lees verder »5 tips voor een betere landingspagina

Geld verdienen met reseller hosting?

Reseller hostingMocht je overwegen om als reseller host aan de slag te gaan dan is dat een uitgelezen manier om je marketing vaardigheden eens te gaan oefenen. Pak je het een beetje goed aan dan kun je er ook nog een leuk zakcentje aan overhouden. Doe je het nog beter dan is het zelfs mogelijk een leuk extra inkomen te verdienen.

Voordeel van reseller hosting is dat je aan een groep klanten kunt gaan bouwen en dat je jezelf in de kijker kunt gaan spelen zonder dat je meteen zware investeringen moet gaan doen. Je kunt gebruik maken van de faciliteiten van een goed bedrijf.
Lees verder »Geld verdienen met reseller hosting?