9 manieren om meer klanten te krijgen voor een webhosting bedrijf

Stel je wilt een webhosting bedrijf beginnen. Of je hebt er een maar het wil maar niet echt lukken… Je leest ergens: De hostingmarkt is vol. Iedereen heeft een website als je de getallen mag geloven (5,1 miljoen .nl domeinnamen op 16 miljoen Nederlanders…). Gratis blogservices zoals blogger.com en wordpress.com beheren ook nog een grote … Lees verder9 manieren om meer klanten te krijgen voor een webhosting bedrijf

MamaMarketing, je met hart en ziel inzetten!

Dana, Laura en Diana, drie vrouwen, online enorm actief, met een passie voor online ondernemen. Alledrie hebben ze hun eigen bedrijf, maar ze hebben ook hun krachten gebundeld. Samen vormen ze Mama Marketing. MamaMarketing is een platform voor vrouwelijke webwinkeliers. Ze helpen bij het ontwikkelen van een eigen webwinkelmarketingstrategie. Dana: “Daarbij gaan we uit van … Lees verderMamaMarketing, je met hart en ziel inzetten!

Charlotte’s Law – passie voor recht en mensen

De rechtspraak lijkt droog en saai. Het liefst zou je er niets mee te maken willen hebben, maar in feite heeft iedereen er elke dag mee te maken. Zeker als je een webwinkel hebt.

Charlotte Meindersma is jurist. Maar niet zomaar een jurist. Ze is in staat om recht interessant en toegankelijk te maken. Daarnaast is Charlotte fotograaf. Haar passies: het informatierecht en de mensenfotografie.

“Ik probeer wet- en regelgeving begrijpelijk en toegankelijk te maken door er over te bloggen”; vertelt Charlotte als ik haar vraag naar hoe ze recht toch interessant kan maken.

Charlotteslaw.nl

Beter te begrijpen

“Ik filter de belangrijke punten eruit en laat de details liggen. Ik ga uit van de meest voorkomende situaties. Ik leg dus ook uit voor welke situatie mijn uitleg bedoeld is.”

Lees verderCharlotte’s Law – passie voor recht en mensen

5 tips voor een betere landingspagina

Dit artikel is geschreven door Jasper Denkers van de Cursus Website Maken

Een landing page is een pagina op je website waarop je (nieuwe) bezoekers ontvangt. Deze pagina zet de bezoekers vervolgens aan om tot een actie over te gaan.

Zo’n actie kan bijvoorbeeld het kopen van een product zijn of het aanmelden voor je nieuwsbrief.

Je kan je voorstellen dat een landing page cruciaal is voor het laten slagen van een reclamecampagne of bijvoorbeeld het verkopen van een product.

Je kunt honderden euro’s uitgeven aan AdWords, maar wanneer nieuwe bezoekers op je website niet worden aangespoord om tot een actie over te gaan, is het nutteloos. Daarnaast gooi je onnodig een hoop geld weg.

In dit artikel gaan we verder in op landing pages. Hieronder vind je 5 tips en onderdelen die je kunt toepassen op je eigen landing pages om meer uit je bezoekers te halen.

Lees verder5 tips voor een betere landingspagina

Geld verdienen met reseller hosting?

Reseller hostingMocht je overwegen om als reseller host aan de slag te gaan dan is dat een uitgelezen manier om je marketing vaardigheden eens te gaan oefenen. Pak je het een beetje goed aan dan kun je er ook nog een leuk zakcentje aan overhouden. Doe je het nog beter dan is het zelfs mogelijk een leuk extra inkomen te verdienen.

Voordeel van reseller hosting is dat je aan een groep klanten kunt gaan bouwen en dat je jezelf in de kijker kunt gaan spelen zonder dat je meteen zware investeringen moet gaan doen. Je kunt gebruik maken van de faciliteiten van een goed bedrijf.

Lees verderGeld verdienen met reseller hosting?

5 manieren om het beter te doen als hosting bedrijf

De hostingbedrijven schieten nog steeds als paddestoelen uit de grond. Er is een aantal grote en een nog veel groter aantal kleine bedrijven wat je webhosting kan verzorgen. Altijd goed als er veel concurrentie is natuurlijk, maar veel hostingbedrijven hebben volgens mij geen idee hoe ze met hun klanten moeten of kunnen omgaan.

Lees verder5 manieren om het beter te doen als hosting bedrijf

Hoe begin je een webshop met Etsy?

Creatieve ondernemers, jong en oud, kunnen een publiek en dus ook klanten krijgen via Etsy.com. In Nederland kennen we allemaal marktplaats. Etsy kennen we ook wel, maar gebruiken we misschien wat minder. Etsy is een marktplaats voor het kopen en verkopen van alle handgemaakte producten. En handgemaakte producten worden populairder dan ooit, geloof me! 800.000 … Lees verderHoe begin je een webshop met Etsy?

webdesign