Een nieuwe opzet van mijn blog. Het is er al een paar keer van gekomen. Je blijft tenslotte proberen! De laatste jaren merk ik dat veel mensen het lastig vinden om een cadeau voor hem te vinden. Het is blijkbaar niet eenvoudig om een leuk cadeau te vinden voor mannen, vaders, je vrienden, kortom voor hem.

Toch komt bijvoorbeeld ieder jaar zijn verjaardag langs, of het is weer vaderdag. Ook met kerst en sinterklaas wil je niet met lege handen staan. Kortom het vinden van het ultieme cadeau voor hem is geen sinecure.

Door op deze blog artikelen te schrijven over mooie cadeaus wil ik je inspireren om echt wat leuks te kopen. Zelf hou ik bijvoorbeeld van boeken, van reizen, van spellen en van actief bezig zijn. Maar ook muziek, leuke auto’s en lekker eten kan mij blij maken. Allemaal dingen waar je over kan schrijven en dus over kunt gaan lezen op deze blog.

cadeau voor hem

cadeau voor hem

In het verleden heb ik natuurlijk al genoeg artikelen hierover geschreven. Lees maar even mee

11 cadeaus voor mannen
Sokken
Woody Skateboards
90:10 Hoodie
Kwaremont Bier
Boeken kopen in Antwerpen
Snorren Verjaardagskalender

Voor alle nieuwe lezers heb ik al meteen een cadeautje. Een gratis PDF met daarin mijn unieke mannen kalender. En nee, het gaat hier niet om mooie vrouwen of dure auto’s. Nee, een kalender waar je mee gezien kan worden. De snorren kalender. Wanneer je deze download dan krijg je het bestand om deze kalender te printen. De beschrijving hoe je dat het beste kunt doen krijg je erbij.

Je bent vervolgens meteen op mijn nieuwsbrief geabonneerd zodat je ook alle nieuwe updates in je mailbox krijgt. zo ben je steeds op de hoogte van de leukste cadeaus voor hem.

Wil of heb jij ook een website?

  • Krijg elke dinsdag tips en ideeën voor je website
  • Ontvang het ‘Het Complete Blog Ideeën boek‘ helemaal voor niks
  • Iedere week een update van nieuwe artikelen op mijn website

Meld je ook aan!