Wanneer je aan het werk bent kun je wel eens van die momenten hebben dat je even wat afleiding wilt. Even buiten uitwaaien, even een rondje wandelen.

Maar misschien ook wel eens even een muziekje luisteren en lekker uit je dak gaan.

In het kader van de muziek vond ik het nuttig om mezelf eens te trakteren op een speaker. Zo eentje die je gemakkelijk op je telefoon kunt aansluiten en waarmee je dan je muziek op een goede manier tevoorschijn tovert.

Geen snoeren, maar Bluetooth

Niet lastig moeten doen met allerlei snoeren en opladers, nee gewoon in je tas, naast de andere spullen en als je zin hebt, aansluiten.

Daarvoor bestelde ik de Nude Audio Move S Bluetooth.

Nude move S

Nude move S

Gewoon, eenvoudig, waar het voor gemaakt is… muziek laten horen.

Deze speaker bestelde ik op GSMpunt.nl een website waar je dus blijkbaar, naast je Microsoft Lumia 640 hoesjes en je LG Leon hoesjes ook speakers, koptelefoons, en andere accesoires kunt bestellen.

De levering is vlot, de eenvoudige speaker ziet er kek uit en er komt verdraaid goede kwaliteit muziek uit.

Ben ik aan het werk en verdien ik even pauze, dan roep ik “Music Maestro!” en we kunnen springend de kamer door. Nu nog oppassen dat mijn kinderen het gemak van zo’n speaker niet ontdekken, anders ben ik het dingetje definitief kwijt!

De speaker is ter beschikking gesteld door GSMpunt.nl en dit artikel bevat dus gesponsorde content. De inhoud van dit artikel is mijn eerlijke ervaring!

Afbeelding: Vincent Anderlucci

Wil of heb jij ook een website?

  • Krijg elke dinsdag tips en ideeën voor je website
  • Ontvang het ‘Het Complete Blog Ideeën boek‘ helemaal voor niks
  • Iedere week een update van nieuwe artikelen op mijn website

Meld je ook aan!