Deze week heb ik mezelf eens een cadeautje gegeven. Dat moet je af en toe eens doen.

Misschien dat sommigen wel weten dat ik fan ben van wielrennen en met name retro wielerrondes kunnen me erg bekoren (zie ook onderstaande video om in de stemming te komen).

Niet voor niks heb ik een webshop met retro en vintage producten voor mannen…

Ergens vorige week was ik dus weer eens op speurtocht en daar vond ik mijn cadeau! Een echte vintage racefiets uit 1979! Deze oranje Batavus werd aangeboden voor zo weinig geld dat ik niet eens een rondje heb gefietst, maar dat ik hem meteen gekocht heb.

Enthousiasme voor een vintage racefiets

Inmiddels een paar dagen verder wordt ik iedere keer dat ik even naar de fiets kijk alleen maar enthousiaster.

Ik zie mezelf al hele tochten maken (waar haal ik de tijd vandaan?) en ik zoek internet af naar leuke retro fiets shirts.

Maar goed, eerst maar eens de fiets helemaal tip top in orde maken en dan maar eens een ‘rondje om de kerk’.

Een racefiets is natuurlijk mijn ultieme cadeau (en nee ik ga hem niet verkopen), maar er zijn er meer te bedenken. Van leuke stropdassen, blikjes en boeken tot een fraaie oude fauteuil, allemaal wel te vinden in mijn webshop!

Wat zou jij jezelf wel een keer cadeau willen geven?

Wil of heb jij ook een website?

  • Krijg elke dinsdag tips en ideeën voor je website
  • Ontvang het ‘Het Complete Blog Ideeën boek‘ helemaal voor niks
  • Iedere week een update van nieuwe artikelen op mijn website

Meld je ook aan!