Karel Geenen, Online marketing advies

Karel Geenen, getrouwd en trotse vader van een zoontje, begon in 2001 met een webwinkel. Deze webwinkel heeft hij niet meer, maar hij heeft de nodige ervaring opgedaan. Hij heeft wel de website die zijn naam draagt: KarelGeenen.nl. Daarnaast is hij eigenaar van online marketing bureau ‘Yargon’.

Karelgeenen.nl en Yargon

De website karelgeenen.nl is uitgegroeid tot een platform over online marketing, inclusief cursussen.

Logo YargonYargon is een bureau waar inmiddels 15 mensen zich dagelijks bezig houden met websites online te laten groeien.

De bezoekers niet vergeten!

Scoren in Google is niet heel erg eenvoudig, de concurrentie is ‘moordend’. Volgens Karel zijn er wel wat pijnpunten: “Bij scoren in Google is het probleem dat webmasters in het begin meestal Google voorop stellen en men de bezoekers vergeet. Hierdoor krijg je meestal een onnatuurlijke website wat uiteindelijk niet resulteert in hoge posities in Google.”

Cursus zoekmachine optimalisatie

Om mensen te helpen, beter te scoren in Google heeft Karel een cursus ontwikkeld. “In mijn cursus leer ik je precies wat zoekmachine optimalisatie is en waar je op moet letten. Stap voor stap (de cursus is in hapklare modules opgebouwd) leer je hoe je zoekmachine optimalisatie moet toepassen.” vertelt Karel.

“Nog belangrijker, je leert ook waarom je dingen wel of niet moet doen. Met deze kennis wordt beslissingen maken in de toekomst ook veel eenvoudiger en loop je niet het risico verkeerde beslissingen te nemen waardoor je bijvoorbeeld gestraft wordt door Google.”

Het doel van de cursus is om de cursist te leren wat zoekmachine optimalisatie is en hoe hij of zij dit kan toepassen op de eigen website zodat men hoog gaat scoren in Google.

Speerpunten

Karel GeenenVoor Karel zijn er wel een paar speerpunten waarmee hij zich wil onderscheiden: “De persoonlijke ondersteuning (je kunt mij op elk moment van de dag vragen stellen die ik direct voor je beantwoord).”

“We leren alleen maar white-hat technieken. Door het volgen van onze cursus loopt je niet het risico om bijvoorbeeld gestraft te worden door Google (en daarmee ook alle bezoekers te verliezen).”

Levenslang toegang

Tenslotte is er het feit dat je levenslang toegang krijgt tot de cursus, dus ook na het behalen van het eindexamen. Dit betekent dat je ook de updates (die bijna wekelijks worden doorgevoerd) gratis blijft ontvangen.

Karel vertelt verder: “We hebben al een flink aantal reacties binnen van enthousiaste cursisten. Zo is er bijvoorbeeld een cursist die de bezoekersaantallen (uit Google) al zag verdrievoudigen op slechts 2 maanden tijd.”

Hou je aan de regels

Hij heeft ook nog wel een tip voor mensen die zich verdiepen in zoekmachine optimalisatie:
“Houd je aan de regels! Google wordt steeds slimmer en het verkeerd optimaliseren kan gevaarlijke gevolgen hebben.”

Meer informatie over de cursus Zoekmachine optimalisatie »

Ik geloof je heus wel!

Je zit echt niet te wachten op weer een saaie nieuwsbrief...
Met allerlei oninteressante informatie.
Maar echt, als je mijn mails probeert, dan beloof ik je te helpen met de zoektocht naar jouw perfecte niche! Zodat jij een website kunt maken rond jouw favoriete onderwerp of idee!
En je krijgt meteen toegang tot mijn gratis downloads. Proberen? Meld je hieronder aan!

2 reacties

  1. Wesley schreef:

    Leuk interview met Karel mannen, ga zo door!

  2. Haans schreef:

    Goed artikel met handige tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *