Hoe maak je tekst schuingedrukt of cursief in HTML en CSS?

Schuingedrukte of cursieve tekst in HTML is eenvoudig te genereren. Dit doe je met de tag <i>…</i>. De i staat voor italic, wat cursief betekent. Deze HTML code gebruik je als je een tekstgedeelte op een net wat andere, opvallende manier wilt weergeven zonder dat je het vetgedrukt wilt maken. Vetgedrukt heeft namelijk een bepaalde … Lees verderHoe maak je tekst schuingedrukt of cursief in HTML en CSS?

Wat is een Email Service Provider en wat heb je er aan?

Uitleg, wat is een email service provider

Zodra je hebt bedacht dat je een nieuwsbrief wilt gaan versturen dan heb je een Email Service Provider nodig. Een bedrijf wat de afhandeling van jouw nieuwsbrief helemaal regelt. Ooit dacht ik dat je dit zelf moest doen, tot ik ontdekte dat er bedrijven zijn die dat helemaal voor je doen, de Email Service providers. … Lees verderWat is een Email Service Provider en wat heb je er aan?

Hoe maak je een prijsoverzicht in HTML en CSS?

Je kent ze vast wel, van bijvoorbeeld een hosting bedrijf. Een prijsoverzicht met bijvoorbeeld vier mogelijkheden waaruit je kunt kiezen met bovenaan, of juist onderaan de juiste prijs. Dit kun je maken met een afbeelding, maar het is prima mogelijk om een prijsoverzicht te maken met CSS, in combinatie met HTML. Het voordeel daarvan is … Lees verderHoe maak je een prijsoverzicht in HTML en CSS?

webdesign