Hoe kom je aan een website? Kopen!

Een van de lastige dingen als je een website wilt beginnen, of iets met een website wilt gaan doen is het krijgen van ideeen. Je kunt op allerlei manieren een idee bedenken, bijvoorbeeld door met iemand in je nabije omgeving te gaan brainstormen, door artikelen te lezen, bijvoorbeeld met 100 suggesties voor een website.

Ook kun je een mindmap maken waarmee je je gedachten probeert te ordenen. Daarnaast zijn er nog tal van andere manieren. In dit artikel wil ik stilstaan bij een manier, namelijk om een website te kopen.

Website kopen

Dat klinkt wellicht wat makkelijk, en dat is het ook, maar er zitten wel heel veel voordelen aan. Een website kopen is een manier om snel te kunnen starten met iets wat je leuk vindt om te doen en vervolgens ook direct beloont te worden met toch al een paar bezoekers.

Iemand anders heeft namelijk het vuile werk al gedaan, die is namelijk begonnen om van de website een succes te maken.

Maar niet alleen dat, de website heeft al leeftijd, iets wat van belang is voor Google, en er staat tenminste wat. Het concept is al uitgedacht.

Premium templates

Ik kijk bijvoorbeeld regelmatig even tussen de premium templates van HTMl-site en andere websites. Niet zozeer om een template te kopen, maar om ideeen op te doen om een website mee te beginnen.

Zo’n idee kan je dan weer aanzetten tot nieuwe ideeen en van het een komt het ander.

Ik hou van nieuwe ideeen, al zou je dat misschien niet zeggen nu ik al een heel aantal jaar de eigenaar ben van HTML-site…

Nieuwe concepten

Het gaat me om het concept. Ik wil concepten gaan verkopen, maar dan wel zo dat je er daadwerkelijk, direct mee aan de slag kunt. Je hoeft niet eerst het voorwerk te doen, dat heb ik voor je gedaan.

Auto copywriter

Mijn allereerste concept wil ik dan ook vandaag aanbieden. Het heet autocopywriter.nl. Een website voor iemand die verstand heeft van SEO, van teksten schrijven en van online marketing en communicatie. Wel gericht op de autobranche.

auto copywriter

De automotive industrie is een plek waar veel geld in omgaat, waar het mogelijk moet zijn om als copywriter een goede boterham te verdienen. Er zijn veel teksten nodig in deze branche en veel websites van garages zijn vaak nog niet voldoende geoptimaliseerd.

Goede niche

Een uitgelezen kans om met een bestaande niche (SEO copywriting) toch een nieuwe weg in te slaan. Een niche in een niche als het ware.

Je krijgt een website, een domeinnaam, een twitteraccount, hosting voor bijna een jaar, 5 artikelen en (niet onbelangrijk) de uitwerking van het gehele concept. Daarmee kun je aan de slag.

De layout is natuurlijk om zelf aan te passen naar wens en nu staat alles nog onder mijn naam, maar wanneer je dit concept koopt kun je er natuurlijk helemaal mee doen wat je wilt.

Reageer snel

Mocht je denken, ik wacht nog even, dan loop je kans dat ik zelf enthousiast wordt en zelf verder ga met deze website, mischien dat ik het concept dan zelf uitzet. Vooralsnog wil ik het verkopen, maar ik ben zelf enthousiast over dit concept en misschien gaat het wel een groot succes worden.

Je kunt hieronder bieden om deze website van me te kopen. Reageer met een bod!

Heb je vragen, dan kun je via het contactformulier contact opnemen.

Ik geloof je heus wel!

Je zit echt niet te wachten op weer een saaie nieuwsbrief...
Met allerlei oninteressante informatie.
Maar echt, als je mijn mails probeert, dan beloof ik je te helpen met de zoektocht naar jouw perfecte niche! Zodat jij een website kunt maken rond jouw favoriete onderwerp of idee!
En je krijgt meteen toegang tot mijn gratis downloads. Proberen? Meld je hieronder aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *