Hoe kan ik geld verdienen met mijn website?

Geld verdienen met een website, er is al veel over geschreven en vaak de grootste onzin. Je zou slapend rijk kunnen worden met Adsense, je zou 10 boeken per dag kunnen verkopen en de commissie opstrijken enzovoort. Ja je kunt geld verdienen met een website, maar het is hard werken en daar zit de winst.

Wat werkt niet?
Starten met een website en dan het idee hebben dat de bezoekers wel binnen komen en op je advertenties gaan klikken werkt niet. Er zijn tegenwoordig veel startende websites die gelijk hun website volgooien met allerlei advertenties. Natuurlijk is daar wat voor te zeggen, en ik geef je geen ongelijk, iedere euro is meegenomen. Maar de vraag is of je bezoekers op dat moment niet overweldigd worden door advertenties, terwijl ze moeten gaan komen voor de goede inhoud van je site. Ze moeten eerst worden overtuigd van geweldige content.

Bezoekers hebben
Wanneer bezoekers overtuigd raken van goede content, dan hebben ze een reden om terug te komen naar je website. Wanneer er meer en meer bezoekers naar je website terugkomen dan groeit het bezoekersaantal. Pas na een periode waarin je contact opbouwt met die bezoekers is er een reden om advertenties op je site te gaan zetten. De meeste bezoekers zullen daar dan ook geen enkel probleem mee hebben, ze zijn immers al overtuigd van de goede inhoud van je website en komen voor goede artikelen, advertenties, bijvoorbeeld Adsense, kunnen het geheel dan alleen maar aanvullen, het is relevant voor al het anderen wat op de site te vinden is.

Aan marketing doen
Om aan de bezoekers te komen zul je aan marketing moeten doen. Je website moet bekend worden en wel op een positieve manier. Je zult je naam moeten laten vallen op forums en op andere websites. Niet op een negatieve manier, “klik op mijn website”, maar op een positieve manier zodat bezoekers denken: “He een goede reactie of een goed antwoord, wie zit daar achter?” Dan klikken ze door. Leg contacten met andere website eigenaars. Niet om direct een linkuitwisseling te vragen, maar om jezelf voor te stellen en dat is het dan. “Hoi ik ben die-en-die, jij hebt een website waar ik veel van leer, ik heb ook een website, www.dit-en-dat.nl, misschien is het leuk om er eens te kijken”. Je vraagt geen dienst, je maakt gewoon contact.

Volhouden en doorzetten
Bovenstaande voorbeelden zorgen er niet voor dat je vanaf dag 1 veel geld verdient, maar ze zorgen er wel voor dat je na een tijd veel bezoekers hebt en dat je op die manier geld kunt gaan verdienen. En laat daar nu net niks mis mee zijn. Maar zet wel door. Neem er rustig een drie tot vier maanden de tijd voor. Dat is nu ook de reden waarom je een website moet gaan maken over iets wat je interesseert en niet over iets waar je veel geld mee denkt te kunnen verdienen.

Een nieuwsbrief maken
een nieuwsbrief is een handig marketinginstrument. Je kunt er je bezoeker mee op de hoogte houden van nieuwe artikelen. Ze krijgen regelmatig een bericht en zullen dan je website weer bezoeken, allemaal manieren om de bezoekers die komen ook op je website te laten terugkomen. En daar gaat het uiteindelijk om als je een website wilt hebben die je ook nog eens geld oplevert.
In de nieuwsbrief van html-site help ik je om de website naar een hoger niveau te brengen, daar gaat het onder andere ook over hoe je geld kunt verdienen met je website, hoe je bezoekers kunt trekken en hoe je goede artikelen schrijft. Een goede aanvulling op deze website, dus meld je aan voor de nieuwsbrief!

Ik geloof je heus wel!

Je zit echt niet te wachten op weer een saaie nieuwsbrief...
Met allerlei oninteressante informatie.
Maar echt, als je mijn mails probeert, dan beloof ik je te helpen met de zoektocht naar jouw perfecte niche! Zodat jij een website kunt maken rond jouw favoriete onderwerp of idee!
En je krijgt meteen toegang tot mijn gratis downloads. Proberen? Meld je hieronder aan!

2 reacties

 1. bob schreef:

  neem een voorbeeld aan mij kijk hier eens het is een kleine startende webstite met regelmatig zon 100 bezoekers per dag de mensen kijken vooral in foto boek maar dat is hun keus het is allemaal mooi meegenomen en ik zat te denken aan een pop up venster voor iedere bezoeker zodat ik verdien maar ik denk dat dan me bezoekers niet meer terug zullen komen dus pak het verstandig aan wil je meer weten mail de link staat op mijn site
  overigens het foto boek is voor verbeteringen even ofline

 2. tom snijder schreef:

  ook ik denk vaak hoe kan ik mijn website bekender maken en hoe kan ik geld verdienen met mijn foto's

  de nieuwsbrief is een goede optie, ik werk ook met de picture of the day, dus iedere dag een nieuwe foto,
  misschien ook deze doorsturen elke dag , hier kunnen kijkers
  zich opgeven, maar ik weet niet hoe ik dat in moet vullen
  op mijn site

  waar ik wel in geloof is als ik foto's maak van mensen, geef ik altijd mijn visitekaartje waar oa mijn site
  opstaat. wat ik ook bedaan heb is fotoalbums bij plaatselijke restaurants neer te leggen en heb inmiddels
  al 2 bruidsreportage gemaakt en foto's voor verschillende
  websites gemaakt

  ik sta open voor elke sugestie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *