Hoe ik geld verdien met mijn website

html-site.nl/tvIk ben al enkele jaren bezig met het schrijven van artikelen, het maken van websites, ongeveer een jaar geleden ben ik daar ook een cursus bij gaan maken en momenteel draait er al een tweede cursus. Kortom ik timmer aardig aan de weg als het gaat om geld verdienen met een website. Ik wil je een idee geven hoe ik dit aanpak en hoe ik geld verdien met het hebben van een website. Deze keer doe ik dat in een serie video’s waarmee ik je een kijkje achter de schermen kan geven van mijn ‘bedrijf’.

In deze eerste video geef ik je een korte introductie van alles wat ik zo’n beetje doe en waar ik geld mee verdien. Let wel, ik beloof geen gouden bergen. Ik geloof niet zo hard in verhalen als: ‘ik heb een website, wat adsense advertenties er op en de miljoenen stromen binnen’. Het is hard werken, maar juist omdat het zo leuk is, is het eigenlijk geen werken. Dat maakt het allemaal zo boeiend.

En ja er is wel degelijk geld mee te verdienen hoor. Zo heb ik op html-site.nl Google Adsense staan en adverteer ik met m4n. Daarnaast de cursus html dus en mijn eigen webdesign bedrijf. Ook is er geld te verdienen met internet door het hebben van een webwinkel, ook daar ga ik meer op in gedurende de komende video’s.

Kortom, ik heb mezelf een nieuwe uitdaging gegeven door een reeks video’s te maken waarmee ik je een kijkje achter de schermen geef en daarmee tips en adviezen over het opbouwen van je eigen online bedrijf. Veel kijkplezier.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=AWpAi_3SZd8

Links:
http://localhost:8888
http://localhost:8888/cursus-html
http://www.simmering.nl
http://www.2zusjesenjan.nl

http://www.google.nl/adsense

Ik geloof je heus wel!

Je zit echt niet te wachten op weer een saaie nieuwsbrief...
Met allerlei oninteressante informatie.
Maar echt, als je mijn mails probeert, dan beloof ik je te helpen met de zoektocht naar jouw perfecte niche! Zodat jij een website kunt maken rond jouw favoriete onderwerp of idee!
En je krijgt meteen toegang tot mijn gratis downloads. Proberen? Meld je hieronder aan!

8 reacties

 1. Daan schreef:

  Wel grappig dat als ik bij gerelateerde artikelen kijk, ik minstens twee artikelen zie met (bijna) exact dezelfde titel.

  Is het niet tijd voor een nieuw onderwerp? ^^

 2. Bjorn Simmering schreef:

  Je hebt wel gelijk Daan, wellicht is het beter een nieuwe website te starten wat meer gaat over dit onderwerp. Ik heb het idee dat ik er een ander publiek mee aanspreek, wat denken anderen daarvan?

 3. Jord schreef:

  Ben ik niet geheel met je eens Daan, zeker ze lijken op elkaar maar toch een duidelijk verschil:
  Hoe kan ik geld verdienen met mijn website?
  Hoe verdien ik geld met mijn website?
  Hoe ik geld verdien met mijn website

  Ja ze lijken op elkaar, maar de derde (degene waar ik dit nu post) is wel degelijk anders, aangezien dit gaat over hoe Björn Simmering geld verdiend, hij is in dit geval de ik. In de andere 2 artikelen is de bezoeker de ik.

  Daarom zou ik geen nieuwe site hiervoor maken, maar dit lekker houden bij html-site, aangezien ook dit deel belangrijk is voor een website. Vooral omdat we hier geen gemaakt artikel krijgen te lezen, maar ervaringen van iemand die er veel ervaring in heeft. Dat kan toch wat extra's geven.

  Maar misschien was een andere titel wel wat handiger geweest 🙂

 4. Bjorn Simmering schreef:

  @Jord,

  Bedankt voor je input. Het is voor mij een zoektocht naar het op de juiste manier en plaats aanbieden van informatie. Aan de ene kant zeg ik dat ook geld verdienen met een website een onderdeel is van html-site. Aan de andere kant merk ik een licht afkeer van met name vaste bezoekers omdat zij juist andere artikelen willen lezen.

  In ieder geval vind ik het fascinerend om te zien dat er verschillende manieren zijn om geld te verdienen met een website, geld te verdienen met een nieuw medium op een nieuwe manier, anders dan vroeger.

 5. Daan schreef:

  Ik zeg ook niet dat de content hetzelfde is, maar dat de titels nagenoeg hetzelfde zijn, hier kun je me geen ongelijk in geven.

  Persoonlijk heb ik inderdaad een afkeer voor dit soort posts. Het verdienmodel dat jou misschien duizenden euro's oplevert kan voor een ander prut zijn en vice versa. Het gaat uiteindelijk vooral om een goed product hebben en passie voor dit product, zonder deze twee kun je nog zo goed afkijken van de ander maar verdien je geen cent.

 6. Quinten schreef:

  Mijn inziens verdien je het snelst (veel) met internet, wanneer je een uniek concept hebt en uitwerkt. Natuurlijk kan je een blog online gooien en wachten op bezoekers (en advertentie inkomsten). Maar zoals je zelf ook al aangeeft, zijn dat niet erg grote bedragen die je binnen harkt.

  Een uniek concept dat een bepaalde behoefte bij de mensen kan vervullen, lijkt mij veel rendabeler. Daarnaast is het ook wat meer 'creatief ondernemen', wat m.i. leuker is dan artikelen schrijven of websites ontwerpen / maken.

  Ben nu zelf betrokken bij een uniek concept met, naar mijn mening) veel potentie. Het is inspirerend om zoiets van (relatief) dichtbij mee te maken, zeker als het een succes gaat worden . Mijn motto is altijd: waar een wil is, is een weg. Wil je veel geld verdienen met het internet? Kom dan met iets unieks en heb de ballen om het ook daadwerkelijk uit te voeren. Ondernemersrisico hoort bij het vak; wie niet waagt, wie niet wint.

 7. Thomas schreef:

  Volgens mij is het erg moeilijk om geld te verdienen door een blog op te zetten. Eer de blog een beetje bekendheid heeft moet je al best wat artikelen erop hebben en dat kost gewoon veel tijd.

  Je moet ook zorgen dat het over een uniek onderwerp gaat zoals Quinten al zei.

  Al deze artikelen over geld verdienen hoeven van mij niet persé. Daar is zoveel van op internet te vinden..

  Ik zou het leuker vinden als er op deze website weer is wat artikelen komen over het maken van websites. Bijvoorbeeld een artikel over Open Source systemen, PHP, Javascript, misschien OOP etc.

 1. 14 maart 2011

  […] om HTML-site niet alleen als hobby te zien, maar ook wat meer bedrijfsmatig aan te pakken door er geld mee te verdienen. Ik heb een lijst gemaakt met manieren waarop je geld kunt verdienen met een website. Het gaat me […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *