Geld verdienen met reseller hosting?

Reseller hostingMocht je overwegen om als reseller host aan de slag te gaan dan is dat een uitgelezen manier om je marketing vaardigheden eens te gaan oefenen. Pak je het een beetje goed aan dan kun je er ook nog een leuk zakcentje aan overhouden. Doe je het nog beter dan is het zelfs mogelijk een leuk extra inkomen te verdienen.

Voordeel van reseller hosting is dat je aan een groep klanten kunt gaan bouwen en dat je jezelf in de kijker kunt gaan spelen zonder dat je meteen zware investeringen moet gaan doen. Je kunt gebruik maken van de faciliteiten van een goed bedrijf.

Geld verdienen met reseller hosting is relatief eenvoudig omdat je betaald wordt voor de service die je biedt. Je zult in de service het verschil moeten maken. Als je reseller wilt worden zijn er enkele stappen die je kunt maken om ervoor te zorgen dat je een betrouwbare en winstgevende reseller wordt.a

Zorg voor een betrouwbaar hostingbedrijf

Als reseller koop je een hostingaccount tegen ‘groothandelsprijzen’. Deze hosting verkoop je weer door aan je eigen klanten. Je zult bij klachten of problemen echter zelf aan je jasje worden getrokken door je klanten. Jij bent immers het aanspreekpunt.

Zorg daarom voor een betrouwbare partner. Een bedrijf dat zichzelf bewezen heeft en die realistische prijzen hanteert.
Kijk vervolgens goed naar de mogelijkheden die je weer kunt aanbieden aan je klanten. Let op, je kunt het beste verschil maken in de bijkomende zaken, service aanbod van mogelijkheden.

Maak een efficient account

Als je een pakket hebt aangeschaft is het belangrijk om een of enkele pakketten aan te maken die je aan je klanten gaat verkopen. Meestal zit er een soort limiet op het aantal accounts wat je aan kunt maken. Zorg dat je redelijke pakketten aan kunt bieden met prima mogelijkheden, maar zorg er wel voor dat deze zijn toegesneden op de doelgroep die je wilt gaan bedienen.

Zorg voor een betaling systeem

Een betaling systeem zorgt ervoor dat je klanten op tijd een factuur krijgen voor hun af te nemen diensten. Dat ze een herinnering krijgen als ze niet betalen en dat je aan kunt geven dat de betaling gedaan is. Zeker als je meerdere accounts gaat beheren is het niet mogelijk om daar steeds zelf aan te denken. Het is dus beter om dit te automatiseren.

Promotie van je onderneming

Het belangrijkste aspect is het verkopen van je product. Dat wil je tenslotte ook oefenen. Boor verschillende kanalen aan en bouw aan een professionele website om je pakketten te verkopen. Maak het voor de klant gemakkelijk zich in te schrijven en aan te melden. Omslachtige procedures laat mensen afhaken.

Zorg je voor een goed product, goede service en weten mensen je te vinden dan zijn de mogelijkheden om geld te verdienen prima. En bedenk dat hostingklanten, als je het goed doet, vaak trouwe klanten zijn. Ook als je je bedrijf gaat omzetten en je je eigen servers gaat laten draaien zullen ze dan blijven.

Veel succes ermee!

Ik geloof je heus wel!

Je zit echt niet te wachten op weer een saaie nieuwsbrief...
Met allerlei oninteressante informatie.
Maar echt, als je mijn mails probeert, dan beloof ik je te helpen met de zoektocht naar jouw perfecte niche! Zodat jij een website kunt maken rond jouw favoriete onderwerp of idee!
En je krijgt meteen toegang tot mijn gratis downloads. Proberen? Meld je hieronder aan!

1 reactie

  1. 9 februari 2012

    […] Geplaatst op | 13 januari 2012 | Geen reacties […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *