Geld verdienen met Google Adsense

In de video serie hoe ik geld verdien met websites ga ik het hebben over Geld verdienen met Google Adsense. Google Adsense is de grootste inkomstenbron van deze website. Toch probeer ik dit niet te prominent in beeld te laten komen. Ik heb bewuste keuzes gemaakt voor de plaatsing van de verschillende advertenties.

Volgens sommigen is er zeker op sites die gaan over websites bouwen sprake van Adsenseblindheid. Mensen klikken niet meer op advertenties. Ik kan dat niet bevestigen. Er zal zeker een groep zijn die nooit klikt op advertenties, maar er zijn genoeg bezoekers die dat wel doen.

In de video ga ik het hebben over plaatsen van advertenties, kleurgebruik en hoe je jezelf kunt aanmelden bij het programma van Google.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=TvKRiSmVGVs

Ik geloof je heus wel!

Je zit echt niet te wachten op weer een saaie nieuwsbrief...
Met allerlei oninteressante informatie.
Maar echt, als je mijn mails probeert, dan beloof ik je te helpen met de zoektocht naar jouw perfecte niche! Zodat jij een website kunt maken rond jouw favoriete onderwerp of idee!
En je krijgt meteen toegang tot mijn gratis downloads. Proberen? Meld je hieronder aan!

7 reacties

 1. Quinten schreef:

  Interessant onderwerp.

  Persoonlijk heb ik totaal geen ervaring met Adsense en ik heb geen flauw idee wat de bedragen zijn die je per maand binnenhaalt. Maar denk je niet dat je meer geld kan verdienen als je (ook) advertentieblokken verhuurt ipv alleen maar Google Adsense?

  Neem bijvoorbeeld websites zoals Smashingmagazine.com, Webdesignerdepot.com etc. Deze hebben opvallende blokken, die meer aandacht trekken.

  In je tekst had je het namelijk ook over Adsenseblindheid, zelf ben ik er ook immuun voor en klik nooit op Adsense. Interessant/mooi uitziende banners wil ik echter nog wel eens op klikken (vaak alleen voor het zien van de website, maar toch…). Met een mooi aantal unieke bezoekers denk ik dat er best wel partijen ge├»nteresseerd zijn om op je site te adverteren en dat dit wellicht meer geld genereert.

  Wat denken jullie?

 2. Thomas schreef:

  Ik heb zelf een hekel aan ads, daarvoor heb ik Ad block Plus (firefox addon). Zo worden alle irritante advertenties verwijderd. Ik denk soms ook dat je meer verdient door gewoon advertentieplekken te verhuren.

  Ads tussen een artikel door zijn sowieso irritant want daardoor is er ineens een grote ruimte tussen de alinea's die opgevuld wordt door een advertentie..

 3. Daan schreef:

  @Quinten, de sites die jij noemt besteden hun advertenties uit aan 'buysellads', dit 'bedrijf' is gefocust op de (web)design-industrie en zal dus ook alleen maar advertenties 'aannemen' die relevant zijn aan deze industrie, een heel goed concept als je het mij vraagt. Ook kun je een stuk meer geld verdienen dan met adsense.
  Het mooiste vind ik zelf dat de website waar de advertenties op staan, zelf mogen bepalen hoe deze advertenties eruit zien, tekstlinks, plaatjes, allebei, je mag het zelf weten!

 4. Quinten schreef:

  Dat weet ik; ik gaf het alleen als voorbeeld op welke manier je ads nog meer kan verwerken. Vind het daarnaast ook professioneler staan.

 5. ReneV schreef:

  Adsense heeft zijn voordeel en nadeel.

  Voordeel,
  je verdient misschien een paar euro.

  Nadeel,
  zoals nu in dit artikel waar de inhoud over geld verdienen gaat, dat je reclame maakt voor bv. (snel geld verdienen), (geld lenen), enz.
  hier zitten veel corrupte organisaties achter, en dan stel je snel de vraag, wil ik hier reclame voor maken?

 6. Jord schreef:

  @ReneV ten eerste denk ik dat dit wel zal meevallen

  en met die nieuwe update kan je zelf bepalen voor wie je reclame maakt… zit nu een uitgebreidere filter bij

 7. hans schreef:

  ReneV: corrupte organisaties?

  Dus snel geld verdienen is synoniem voor corrupte organisaties. Wel erg kort door de bocht hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *