Een webwinkel zonder blog is als een man zonder baard

Afgelopen zaterdag (23 november 2013) waren de ogen van ruim 80 overwegend dames, die een webwinkel (willen gaan) runnen, op mij gericht tijdens een workshop die ik mocht geven. Deze workshop had als titel ‘SEO voor webwinkels, 5 uitgangspunten‘.

Deze presentatie deed ik op uitnodiging van de dames van MamaMarketing die het business gedeelte organiseerden van Flavourites.

Flavourites is een markt waar webwinkels een keer per jaar hun waar kunnen tonen. Een grootschalig evenement op een mooie locatie in Amsterdam en de ideale plek om eens wat van je collega’s te kunnen ontmoeten.

Workshop SEO

De workshop was voor mij wel een groot succes. Ten eerste omdat ik het erg leuk vond om te doen. Ten tweede omdat de mensen in de zaal zo enthousiast reageerden, zowel tijdens als na afloop van de workshop. Veel reacties ook via twitter. Met name op de quote: “een webwinkel zonder blog is als een man zonder baard.” En dat uit de mond van een kaal iemand…

Workshop SEO voor webwinkels op Flavourites Live

Workshop SEO voor webwinkels op Flavourites Live

Voor iedereen die de workshop heeft bijgewoond, hieronder de keynote zoals ik die heb doorlopen.
Mocht je er niet bij zijn geweest dan kan het toch een nuttige aanvulling zijn om eens door te bladeren.

Voor vragen kun je altijd contact met me opnemen. Laat me je verder helpen!

html en css voor beginnersWil jij ook leren hoe je je eigen website kunt maken?

Wil jij tips en tricks om zo goed mogelijk zelf met alles aan de slag te kunnen?
Meld je hieronder aan voor de HTML-site nieuwsbrief en krijg elke week handige tips om een website te bouwen.
En je ontvangt meteen mijn GRATIS ebook HTML & CSS voor Beginners.

3 reacties

  1. Dana schreef:

    Bjorn, je was ook super! Bedankt dat je ons zo duidelijk door SEO hebt geloodst. Top! Volgende keer weer? groetjes Dana

  1. 15 augustus 2017

    […] heel goed om een verhaal te vertellen. Dit geeft luisteraars altijd extra aandacht. Zo begon ik een presentatie over SEO over mijzelf toen ik een jaar of tien was en ik trok een vergelijking naar mijn tienjarige zoon. […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.