Een website verhuizen…

Siteground logoEen hele onderneming, dat is het om een website te verhuizen.

Enkele maanden terug speelde ik al eens met de gedachte om een andere webhost te gaan zoeken nadat ik wat minder goede ervaringen had met het hostingbedrijf waar de site op dat moment was ondergebracht.

Echter, het omzetten van een website is best een hele operatie waarvan je niet wilt dat het misgaat, en waarbij je niet wilt dat er downtime is of dat er gegevens verloren gaan.

Website verhuizen

Vorige week besloot ik definitief om te verhuizen.

Ik heb gekozen voor het bedrijf ‘Siteground.com’. Dit omdat ze 24/7 bereikbaar zijn. Je kunt direct met de technische afdeling chatten. Daarnaast geven ze hulp bij de migratie en zijn ze niet duur, terwijl ze wel geoptimaliseerde servers voor WordPress hebben draaien.

Naast servers in Chicago en Singapore hebben ze sinds een aantal maanden ook servers in Amsterdam draaien, wat natuurlijk een fijne bijkomstigheid.

De server waar HTML-site momenteel op is geplaatst heeft naar zeggen het afgelopen jaar geen downtime gehad.

Tijdens de migratie kunnen zaken mis gaan. Zo was de migratie in gang gezet, terwijl de vorige hosting nog geen EPP code had gemaild voor de verhuizing. Tijdens dit proces werden er enkele berichten geplaatst op het forum die helaas verloren gegaan zijn. Hiervoor natuurlijk mijn oprechte excuses!

Neem zelf eens een kijkje

Via onderstaande link (een vriendendeal) kun je Siteground zelf eens aan een onderzoek onderwerpen. Met deze link krijg je overigens een uniek aanbod die nergens anders te vinden is, namelijk een hostingpakket van een jaar voor de prijs van een maand. Mocht je hosting nodig hebben of ze eens uit willen proberen, dan is dit een prima aanbod natuurlijk!

http://www.siteground.com/friends.htm

Ik geloof je heus wel!

Je zit echt niet te wachten op weer een saaie nieuwsbrief...
Met allerlei oninteressante informatie.
Maar echt, als je mijn mails probeert, dan beloof ik je te helpen met de zoektocht naar jouw perfecte niche! Zodat jij een website kunt maken rond jouw favoriete onderwerp of idee!
En je krijgt meteen toegang tot mijn gratis downloads. Proberen? Meld je hieronder aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *