Misschien heb je het wel eens begrepen, maar ik heb een zwak voor vroeger. Soms lijkt het of alles vroeger beter was (dat is natuurlijk niet zo), maar met leuke spullen kun je oude tijden laten herleven.

Vandaar dat ik me de laatste maanden in het vintage en retro spullen zoeken heb geworpen. Spullen waar ik van denk dat ze mooi en goed zijn, in ieder geval zodanig dat ik het zelf zou willen hebben. Echter daar heb ik natuurlijk geen plek voor en dus wil ik die spullen graag verkopen.

Al een webwinkel?

Maar je hebt toch wel eens een webwinkel gehad? Ja dat klopt, en dat liep ook goed, maar het was niet helemaal wat ik wilde. Nu heb ik producten waar ik enthousiast van wordt. En dat klopt het verhaal ineens.

De webwinkel is vanaf nu geopend. Regelmatig zal ik via de blog producten in het zonnetje zetten. Daarnaast zal ik er af en toe een leuke winactie tegenaan gooien en natuurlijk blijf ik speuren naar echt mooi producten.

Nieuwsbrief

Wil je goed op de hoogte blijven en word je net als ik wel erg enthousiast van alle mooie vintage spullen die te vinden zijn dan raad ik je aan om je aan te melden voor mijn nieuwsbrief. Nieuwe producten en leuke kortingen zullen daar ook voorbijkomen.

Retro typemachine

Een van de dingen die ik tegenkwam op mijn zoektocht, en die iedere man op zijn bureau moet hebben staan is een ouderwetse retro typemachine. Zo eentje waar je nog op de knoppen moet rammen in plaats van lichtjes aanraken.

Mijn kinderen stonden verwonderd te kijken naar het apparaat en de herrie die het maakte.

De typemachine die ik vond was er eentje om in te lijsten. Een papier er in gedaan en ziedaar het lint deed zijn werk ook nog. Enkel even opletten, als je iets verkeerd typt, backspace zit niet op een typemachine.

Deze retro typemachine is dus nog in geweldige staat. Daarnaast zit de koffer waar deze in hoort er ook nog bij, evenals (misschien niet geheel onbelangrijk) een gebruiksaanwijzing.

Kortom een aanwinst voor iedere kantoorkamer die in stijl afgemaakt moet worden!

retro typemachine triumph gabriela 20

p.s. Mocht je nog een probleem of foutje tegenkomen, dan hoor ik het graag van je! O ja, als je dit bericht wilt delen dan zou dat super zijn natuurlijk!

Wil of heb jij ook een website?

  • Krijg elke dinsdag tips en ideeën voor je website
  • Ontvang het ‘Het Complete Blog Ideeën boek‘ helemaal voor niks
  • Iedere week een update van nieuwe artikelen op mijn website

Meld je ook aan!