Een webserver maken – leren met een boek!

In een artikel over het installeren van Apache, PHP en MySql wordt regelmatig gevraagd naar de mogelijkheid om je eigen webserver te maken. Voordeel van een eigen webserver is dat je deze helemaal naar wens kunt inrichten en dat hosten dan wel erg goedkoop wordt. Het artikel is inmiddels wat achterhaald omdat ontwikkelingen wel erg snel gaan, maar er is goed nieuws. Er is een boek op de markt dat je stap voor stap voor stap uitlegt hoe je een webserver maakt.

Het boek van John Vanderaart, wellicht bekend van Computeridee, geeft in een heleboel stappen aan hoe je een webserver kunt maken. Hij geeft ook aan dat je meestal al het voornaamste op je computer hebt staan aan benodigdheden voor een webserver en dat het daarmee wel heel makkelijk wordt om dit te gaan doen. De permanente verbinding met het internet maakt de laatste stap compleet. Al blijft het noodzaak je computer dag en nacht aan te laten staan.

Leer jezelf gemakkelijk een webserver inrichten is een boek in de serie ‘Leer jezelf gemakkelijk…’. Dat wordt met het boekje ook beoogd, dat het vooral niet ingewikkeld moet zijn. Dat John dat kan als geen ander blijkt wel uit andere artikelen en boeken en ook dit boek is goed leesbaar. Al moet je wel een beetje thuis zijn in alle begrippen die het hebben van een website met zich meebrengt.

Het boek is nu te koop bij computerboek voor maar 13,90 euro.

Bestel het dus nu!

Ik geloof je heus wel!

Je zit echt niet te wachten op weer een saaie nieuwsbrief...
Met allerlei oninteressante informatie.
Maar echt, als je mijn mails probeert, dan beloof ik je te helpen met de zoektocht naar jouw perfecte niche! Zodat jij een website kunt maken rond jouw favoriete onderwerp of idee!
En je krijgt meteen toegang tot mijn gratis downloads. Proberen? Meld je hieronder aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *