Cynthia Schultz, fulltime blogger

Het kan, ja het kan echt, van je blog leven. Voor veel meiden is ze een groot voorbeeld. Dagelijks krijgt ze op haar blog 50.000 unieke bezoekers. Daarnaast heeft ze een boek geschreven en een event georganiseerd dat werd bezocht door 8000 bezoekers. Zelfs op de televisie is ze al te vinden. En plannen heeft ze volop.

Graag wil ik je voorstellen aan Cynthia Schultz, misschien beter bekend als Miss Lipgloss.

cynthia-miss-lipgloss

cynthia-miss-lipgloss

“Mijn passie is ondernemen, content maken, schrijven, fotograferen en contact leggen met mijn bezoekers,” vertelt Cynthia als ik haar vraag naar haar passie.

Een ieniemienie blog

“Ik ben in 2006 op mijn slaapkamer bij mijn ouders begonnen met misslipgloss.web-log.nl, een ieniemienie blog met een handjevol bezoekers. Ik schreef over make-up en alle andere dingen die mij bezighielden.”

“Inmiddels is MissLipgloss.nl al vijf jaar mijn fulltime baan, heb ik een boek geschreven, een groot I LOVE BEAUTY event achter de rug met 8.000 bezoekers, werk ik voor TV-zenders zoals TLC en werk ik nu aan mijn eerste roman.”

website-misslipgloss

website-misslipgloss

Mannen vinden het ook belangrijk hoe ze eruit zien!

Als man heb ik minder de neiging om haar blog te lezen. Wellicht hebben mannen minder met mode en verzorging. Maar is dat wel zo terecht?
“Over het algemeen denk ik wel,” volgens Cynthia, “en ik snap dat wel. Vrouwen zijn veel meer gericht op beauty en verzorging, dat wordt toch een beetje met de paplepel ingegoten.”

“Al denk ik wel dat een boel mannen echt wel in de spiegel kijken, netjes deodorant en een geurtje opdoen en het belangrijk vinden hoe ze eruitzien.”

Volgens Cynthia zijn er heel goede verzorgingsproducten voor mannen. Haar favoriet? “Onmisbaar: een goede geur. Ik ben zelf helemaal gek op Fahrenheit van Dior.”

Blog gewoon met een heleboel plezier

Bloggen is de grote passie van Cynthia en ze verdient er een leuk inkomen mee, maar de belangrijkste insteek is toch dat je moet bloggen omdat je het leuk vind!
“Niet omdat je er misschien geld mee kan verdienen of gratis spullen kan krijgen,” aldus Cynthia. “Volg je passie en heb gewoon een heleboel plezier, zonder hoge verwachtingen.”

www.misslipgloss.nl/
youtube.com/MissLipglosss
facebook.com/MissLipgloss.nl

Ik geloof je heus wel!

Je zit echt niet te wachten op weer een saaie nieuwsbrief...
Met allerlei oninteressante informatie.
Maar echt, als je mijn mails probeert, dan beloof ik je te helpen met de zoektocht naar jouw perfecte niche! Zodat jij een website kunt maken rond jouw favoriete onderwerp of idee!
En je krijgt meteen toegang tot mijn gratis downloads. Proberen? Meld je hieronder aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *