HTML & CSS – complete emailcursus

HTML & CSS – complete emailcursus

Ken je dat gevoel? Je hebt een website laten maken en je bent daar best tevreden over. Of je hebt een WordPress website, en dan wil je wat aanpassen. Je menu moet er anders uit zien. Je wilt een ander lettertype, of je hebt een tekstvak waar een schaduwrand omheen moet.

email cursus html en cssJe bent steeds afhankelijk van anderen om deze aanpassingen te doorvoeren.

Wat een gedoe en ergens weet je dat het makkelijker moet kunnen.

HTML en CSS cursus

Dan heb ik een cursus voor jou! HTML & CSS email cursus.

Misschien heb je wel eens gehoord van HTML en CSS. Wellicht heb je dan wel eens een boekje gekocht om te kijken hoe je dan aan de slag kon met het gebruiken van HTML en CSS.

Wie ben ik dan, dat ik je dit kan leren?

Mijn naam is Bjorn Simmering. In 2002 registreerde ik mijn eerste domeinnaam, html-site. Deze domeinnaam is nog steeds van mij en ik heb daar inmiddels al een kleine 800 artikelen voor geschreven over alles wat met websites bouwen te maken heeft.

Eerst schreef ik over HTML codes waarmee ik een website maakte.

In 2012 ontdekte ik WordPress. Vanaf dat moment werd alles veel gemakkelijker. Ik hoefde niet elke keer met de hand een pagina aan te passen. Nee alle pagina’s zagen er hetzelfde uit. Zo ging ik ook artikelen schrijven over WordPress.

Die twee zaken heb ik in deze cursus samengevoegd. Ik zag kleine ondernemers die prima hun eigen website konden maken met WordPress, maar daarna vastliepen omdat ze net die aanpassingen niet konden doen die ze wilden.

Start cursus 1 september 2022

Deze cursus start op 1 september. Wil je er op tijd bij zijn en deze cursus met een flinke korting kunnen volgen, geef hieronder je emailadres en ik hou je op de hoogte!