Boek: Je creativiteit een boost geven, met 'Maak het!'

Boek - Maak het!Er zijn al veel webshops die zich willen profileren en dat is moeilijker dan ooit, maar natuurlijk is er nog steeds ruimte voor iedereen die echt creatief wil zijn. Machteld Stilting schreef een boek waarin creatieve vrouwen laten zien hoe ze een succesvolle webwinkel zijn gestart en hoe ze hebben doorgezet.

Het zijn inspirerende verhalen, die maken dat je zin krijgt om zelf ook op een creatieve manier aan de slag te gaan. Het boek is een aantrekkelijk sinterklaas- of kerstcadeau, maar voor jezelf kopen is natuurlijk ook een goed idee.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=Ji2Lhc5nQI0

Je kunt het boek bestellen bij computerboek.nl of bij andere online en offline boekhandels. Machteld heeft ook twitter, laat het haar maar weten als je blij bent met het boek!

Wil of heb jij ook een website?

 • Krijg elke dinsdag tips en ideeën voor je website
 • Ontvang het ‘Het Complete Blog Ideeën boek‘ helemaal voor niks
 • Iedere week een update van nieuwe artikelen op mijn website

Meld je ook aan!
1 Reactie

Voeg toe →

 1. Het valt me op dat de drempel voor iemand die creatief met zijn/haar handen is veel te groot is om online iets te beginnen..

  Ik ken veel mensen die als hobby graag heel creatief bezig zijn met hun handen en de meest mooie dingen maken alleen als het komt bij het punt van het showen (en verkopen) van hun producten aan anderen online is het vaak een drama.

  Veel van deze mensen nemen dan een account bij Thumblr of Blogger en noem de rest maar op maar verder dan een selectief groepje andere 'bloggers' VAAK van het zelfde platform komt het niet, … de reden hiervan is het hele VOLG MIJ en VRIENDEN systeem, na een tijdje heb je een aantal volgers of ook wel vrienden genoemd welke steeds je site-/blog (eigenlijk profiel) in de gaten houden en als jij wat nieuws plaatst volgt vaak een reactie van deze mensen alleen.
  Dit is natuurlijk erg jammer omdat het internet groter is dan de blogger website waar een x-aantal mensen een profiel hebben.

  Het probleem zit hem vaker in de drempel om dat gratis blogger account van de hand te doen en over te stappen op een eigen website (bijv. WordPress) met een eigen hosting is vaker een probleem omdat deze mensen bang zijn om hun volgers of vrienden kwijt te raken en dan denken dat niemand hun site meer zal bekijken..
  Het gevoel om ergens bij te horen is dan vaker weg, terwijl ze met bijv. een WordPress site veel meer mogelijkheden hebben dan dat ze een account nemen bij een gratis blogger website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *