Blog met Ideeën

De komende tijd ga ik ideeën met je delen via mijn blog. Ideeën om een website of blog over te maken.
Elke website, elke blog begon ooit met een goed idee, maar tegelijkertijd is dat een van de lastige dingen van deze tijd, dat we te weinig tijd hebben om na te denken over goede ideeën. Dat we geen tijd meer hebben om eens goed te brainstormen over plannen die we hebben.

Dat komt misschien door de smartphone, althans die zorgt ervoor dat we steeds nieuwe inpunt krijgen. Dat we ons eigenlijk niet meer hoeven te vervelen. Dat vervelen zorgt er juist voor dat er ideeën opborrelen. Tenminste bij mij wel. Dan schrijf ik ze op en probeer ik er werk van te maken.

Aan de slag met je idee!

Aan de slag met je idee!

Ik zit dan bijvoorbeeld in de tuin zonder telefoon, zonder boek of tijdschrift en laat het dan maar komen.

Alleen bij mij werkt het een beetje gek, merk ik, ik heb een goed idee, ga dit uitwerken en dan ben ik er ook weer klaar mee. Dan heb ik het wel weer gezien. Klinkt wat gemakzuchtig maar dat is het niet en dat is ook niet het idee erachter. Waar ik goed in ben is namelijk het uitdenken van een goed idee met aller er op en eraan.

De volgende stap is echter voor iemand anders die veel beter is in het uitwerken en doorzetten van een bestaand idee.

Dus ga ik me toeleggen, zoals ik al wel een aantal keer deed, op het uitwerken van ideeën en die aan jou als lezer voorleggen.

Ideeën voor een blog

Hier heb je alvast wat voorbeelden van artikelen die ik al eerder schreef over een goed idee voor je blog:

Boekblog beginnen
Een niche blog starten
Tips voor een travelblog
157 onderwerpen voor een website
WordPress blog starten
Een Etsy webwinkel voor dummies
100 onderwerpen voor een website

Je mag het idee gebruiken, je hoeft me dat niet eens te laten weten. Doe er gewoon je voordeel mee. Gebruik het als inspiratie voor je eigen idee en ga er op je eigen manier mee verder.

Misschien geef ik tips voor een domeinnaam (ik controleer of deze vrij is) je moet deze zelf registreren. Al die stappen kun je prima zelf.
Ook geef ik suggesties voor een mooie template of layout. Ik ben nogal fan van WordPress dus ik denk zelf dat je daar het beste mee aan de slag kunt… en mocht je dat willen dan wil je daarbij ook nog helpen.

Ik geloof je heus wel!

Je zit echt niet te wachten op weer een saaie nieuwsbrief...
Met allerlei oninteressante informatie.
Maar echt, als je mijn mails probeert, dan beloof ik je te helpen met de zoektocht naar jouw perfecte niche! Zodat jij een website kunt maken rond jouw favoriete onderwerp of idee!
En je krijgt meteen toegang tot mijn gratis downloads. Proberen? Meld je hieronder aan!

1 reactie

  1. 22 mei 2018

    […] ik eerder al schreef wil ik graag ideeën met je delen. Een van de ideeën die ik al heb uitgewerkt tot een complete […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *