Aan de slag met je doelen!

In een korte video wil ik het met je hebben over ‘aan de slag gaan’, actie ondernemen. Veel mensen blijven namelijk hangen in ideeen en komen nooit tot het punt dat ze daadwerkelijk wat gaan ondernemen. Als je wilt dat je website een succes wordt, dan moet je ‘gewoon’ beginnen.
“Een bal die niet geschoten wordt, is namelijk altijd mis.”

httpvh://www.youtube.com/watch?v=2A_BpevGJZI

Ik geloof je heus wel!

Je zit echt niet te wachten op weer een saaie nieuwsbrief...
Met allerlei oninteressante informatie.
Maar echt, als je mijn mails probeert, dan beloof ik je te helpen met de zoektocht naar jouw perfecte niche! Zodat jij een website kunt maken rond jouw favoriete onderwerp of idee!
En je krijgt meteen toegang tot mijn gratis downloads. Proberen? Meld je hieronder aan!

6 reacties

 1. Zoals je zelf al zegt: een idee is geen drol waard zonder uitvoering. Heb je een briljant idee? Werk het uit en verdien er geld mee; een tastbaar product is veel interessanter voor (eventuele) investeerders / banken.

  Mijn mening: succes is een keuze. Wil je succesvol worden? Dan moet je hard werken en het slim aanpakken. Uiteraard moet je bepaalde kwaliteiten hebben die misschien niet allemaal aangeleerd kunnen worden, maar ik ben van mening dat je jezelf op heel veel vlakken kan ontwikkelen. Niet iedereen is uiteraard ondernemer; waarschijnlijk omdat niet iedereen dat wil (mbt een stabiel inkomen en 'zekerheid').

  Mijn advies: achtervolg je dromen, werk hard en je komt er wel.

 2. Daan schreef:

  Heb de link even niet bij de hand, maar een goede presentatie over dit onderwerp: Seth Godin over 'the lizard brain'. Echt een aanrader!

 3. Daan schreef:

  Dat is hem ja. Vind het een goede presentatie.

 4. BJ schreef:

  Netjes bedankt voor deze video!

 5. Vtxm/Storm schreef:

  Goeie post van jou Björn.
  Je bent hier erg goed bezig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *