30 dagen uitdaging: Wie ben je?

We zijn al 10 dagen op weg met de 30 dagen uitdaging. Vandaag ga ik het hebben over een speciale pagina op je website, de about-pagina. Met deze pagina maak je je website een stukje persoonlijker en dat is nooit verkeerd, ook al heb je een zakelijke website.

Een pagina over jezelf

About, dat is dus een pagina over jezelf. Daarin stel je jezelf voor en laat je de bezoeker weten wie je bent en, misschien wel belangrijker, wat het doel is van de website. Hoe ben je tot het idee van de website gekomen?

Het doel van je website

Het is misschien goed om heel even terug te gaan naar de eerste dag van deze uitdaging. Daar stelde ik de vraag over het onderwerp waarover je wilde gaan schrijven. Het verhaal dat daar achter zit, vormt de basis van een goede about-pagina.

Voor html-site ben ik zelfs verder gegaan en heb ik een drietal artikelen over mijzelf geschreven. Niet zozeer omdat ik mezelf zo graag in het middelpunt zet, maar om te laten zien dat ik een gewoon mens ben die door dezelfde hoogte- en dieptepunten gaat als ieder ander.

Persoonlijk betrokken door de about pagina

Het is dus niet bedoeld als een soort zelfverheerlijking. Nee het gaat om het contact wat je op deze manier kunt leggen met de bezoeker. Op het moment dat de bezoeker ontdekt dat er een persoon achter de website zit, dan wordt de website ineens anders bekeken.

Mensen stellen sneller vragen, benaderen je eerder en voelen zich zelf ook meer persoonlijk betrokken.

Maak je eigen about pagina

Opdracht voor deze dag, maak een aboutpagina, vertel hierin wat over jezelf en over het doel van je website. Eventueel een foto van jezelf, maar dat is niet verplicht natuurlijk, het maakt het geheel wat persoonlijker.

Ik geloof je heus wel!

Je zit echt niet te wachten op weer een saaie nieuwsbrief...
Met allerlei oninteressante informatie.
Maar echt, als je mijn mails probeert, dan beloof ik je te helpen met de zoektocht naar jouw perfecte niche! Zodat jij een website kunt maken rond jouw favoriete onderwerp of idee!
En je krijgt meteen toegang tot mijn gratis downloads. Proberen? Meld je hieronder aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *