30 dagen uitdaging: Video

Als je het over video gaat hebben dan is het natuurlijk logisch dat je een video maakt. Video heeft een belangrijke functie tegenwoordig als het gaat over websites en manieren om deze succesvol te maken. Ik ga het in deze video hebben hoe je een video kunt maken en waar je deze kunt plaatsen.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=XQ_ARXcHmOs

Links uit de video

Screenr.com
Camtasia software
Youtubekanaal HTML-site

Ik geloof je heus wel!

Je zit echt niet te wachten op weer een saaie nieuwsbrief...
Met allerlei oninteressante informatie.
Maar echt, als je mijn mails probeert, dan beloof ik je te helpen met de zoektocht naar jouw perfecte niche! Zodat jij een website kunt maken rond jouw favoriete onderwerp of idee!
En je krijgt meteen toegang tot mijn gratis downloads. Proberen? Meld je hieronder aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *