30 dagen uitdaging: SEO, zoekmachine optimalisatie

30 dagen uitdagingSEO is belangrijk geworden, een onmisbaar onderdeel als je succes wilt krijgen met je website. Effectief gebruik maken van zoekmachine optimalisatie kan voor een grote groei aan bezoekers zorgen. Relevante inhoud, een mooi uiterlijk, allemaal belangrijk, maar het is niet alles.
Je zult jezelf dus enkele handigheden moeten aanleren waar je van gebruik kunt maken zodat er meer bezoekers naar je website komen.

SEO met inkomende links

Een van de belangrijkste tips voor zoekmachine optimalisatie is om inkomende links te krijgen. Hoe meer inkomende links je website heeft vanaf andere populaire websites, hoe makkelijker het is om hoog te scoren in zoekmachines. Je moet ernaar streven, zoveel mogelijk inkomende links te krijgen. Het geeft waarde aan je website!

Meteen is dit ook een van de lastigste onderdelen van zoekmachine optimalisatie. Door goede inhoud te maken en door op een goede, tactvolle manier met eventuele partners om te gaan moet dit echter wel lukken.

Social bookmarking

Social bookmarking is ook een belangrijk aspect van SEO. Door sociale bookmarking sites is het makkelijker geworden om je website als favoriet te bestempelen.

Artikelen plaatsen op websites van anderen en dan linken naar je eigen website is ook een handige strategie om inkomende links te krijgen. Hier ga ik op een ander moment in de 30 dagen uitdaging nog meer over vertellen.

XML sitemaps

Een van de plugins die ik noemde is de XML generator. Hiermee maak je een sitemap die geschikt is voor zoekmachines om door te lopen zodat je snel kunt tonen hoe je website is opgezet en waar nieuwe content te vinden is. Onmisbaar voor het toepassen van SEO.

20 SEO tips

Naast deze tips heb ik nog meer tips. Deze staan beschreven in het artikel 20 SEO tips.

Ik geloof je heus wel!

Je zit echt niet te wachten op weer een saaie nieuwsbrief...
Met allerlei oninteressante informatie.
Maar echt, als je mijn mails probeert, dan beloof ik je te helpen met de zoektocht naar jouw perfecte niche! Zodat jij een website kunt maken rond jouw favoriete onderwerp of idee!
En je krijgt meteen toegang tot mijn gratis downloads. Proberen? Meld je hieronder aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *